Αυτοδιαλύεται η δημοτική παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα Δημοτικοί σύμβουλοι με διαφορετικές προσεγγίσεις έρχονται απέναντι στις θέσεις της πρώην δημάρχου

@ Αίσθηση έκανε χθες η δημόσια διαφωνία μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» μεταξύ της Δήμητρας Τσανάκα και της Νατάσα Ιωσηφίδου. Η Δήμητρα Τσανάκα υπερασπίστηκε την ψήφιση της αίτησης για την ένταξη του δήμου στο πρόγραμμα « αλιεία και θάλασσα» για ένα έργο που έχει την ανακαίνιση και αναβάθμιση ενεργειακά του ανοιχτούν κολυμβητηρίου κάτι που ήθελε και η ίδια να κάνει όταν ήταν δήμαρχος. Αντίθετα η Νατάσα Ιωσηφίδου στάθηκε κριτικά απέναντι στο συγκεκριμένο έργο για ένα από τους πολλούς λόγους που προέβαλε και είναι ότι το ανοιχτό κολυμβητήριο δεν είναι ξεκάθαρο ότι ανήκει στον δήμο.
@ Η δημόσια διαφωνία της Νατάσας Ιωσηφίδου ενόχλησε την πρώην δήμαρχο και δεν μου άρεσε ο τρόπος και τα λόγια που τη συνόδευσαν.
@ Μου έχει σχηματισθεί η εντύπωση μετά και από την παραπάνω περιστατικό ότι στο εσωτερικό της δημοτικής παράταξης «Ανάσα για τον δήμο» τα πράγματα εξελίσσονται με διαλυτικές τάσεις.
@ Αν καλά καταλαβαίνω η πρώην δήμαρχος έχει συνταχθεί με τις απόψεις των Καλανταρίδη και Δρακονάκη και οι δύο τους με τις δικές της και οι υπόλοιποι εννέα δημοτικοί της σύμβουλοι άρχισαν να αυτονομούνται ή να διατηρούν όπως ο Μπάμπης Δράκος ρόλο πυροσβέστη.
@ Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γραμμένος αποτελεί ξένο σώμα, ο Άκης Τελίδης είναι κοντά αλλά και μακριά, ο Πέτρος Πετρόπουλος έχει απομακρυνθεί και για λόγους υγείας ενώ η Νατάσα Ιωσηφίδου απογοητευμένη από την ταύτιση κάποιων συναδέλφων με την πολιτική του Θόδωρου Μουριάδη άρχισε να χαράσσει ένα δικό της πολιτικό δρόμο.
@ Ο Γιάννης Προμούσας είναι ήδη ξένο σώμα για την παράταξη της Τσανάκα ενώ η Μαρία Φρατζεσκάκη ως πιστή στρατιώτης προσπαθεί να φανεί πιστή στην αρχή της κοινής προσπάθειας.
@ Αυτή η πολιτική Βαβυλωνία στο εσωτερικό της «Ανάσας» δικαιολογεί και σε μεγάλο βαθμό την στάση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που δεν έχει τα χαρακτηριστικά της αντιπολίτευσης αλλά των συμβουλών με στόχο την πολιτική επιβίωση του Μουριάδη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα