Αυτοί που έκαναν αγωγή στη ΣΤΕΓΗ και της πήραν λεφτά τώρα έγιναν υπερασπιστές της!

Το έχουν τερματίσει οι μπαχαλάκιδες του πολιτιστικού βίου της Καβάλας με την απαίτηση τους να μη εκτελέσουν από την διοίκηση της ΣΤΕΓΗΣ την απόφαση τους να μετακομίσουν σε ένα νέο χώρο που τους παραχωρεί η Μητρόπολη και ζητούν από τον Μητροπολίτη, να ακυρώσει τα σχέδια του για την δημιουργία του Μητρολιτικού μουσείου. Πόσο σοβαρά αλήθεια μπορεί να τα θεωρήσει κανείς όλα αυτά;
@ Όμως είναι μια ευκαιρία για να δούμε ποιος είναι με ποιόν. Όπως ο Μουριάδης που μέχρι τώρα πατάει σε δύο βάρκες θα πρέπει στις 17 Ιανουαρίου, αν θα παραβρεθεί στην αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης και δεν λείπει σε ταξίδι, να ξεκαθαρίσει αν είναι υπέρ των μπαχαλάκιδων ή υπέρ της κοινής απόφασης
Μητρόπολης και ΣΤΕΓΗΣ να μετακομίσει η δεύτερη στο νέο κτήριο της οδού Βενιζέλου.
@ Ενδιαφέρον όμως θα έχει και η θέση που θα πάρουν οι βουλευτές, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, οι αντιπεριφερειάρχες και παράλληλα πόσοι από αυτούς θα συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα γίνει στην δημοτική βιβλιοθήκη.
@ Μαθαίνω ότι από την Μητρόπολη θα δαπανηθούν 22.000 ευρώ για την νέα στέγη της ΣΤΕΓΗ στην οδό Βενιζέλου η οποία δεν θα έχει υγρασία ώστε να κινδυνεύουν τα έπιπλα και οι πίνακες του συνδέσμου και άνετα θα μπορούν να συνεδριάζουν και όχι μόνο.
@ Αν καλά έχω πληροφορηθεί δύο από αυτούς που τους πάτησαν το κάλο και σκούζουν να παραμείνει η ΣΤΕΓΗ εκεί που βρίσκεται σήμερα, ήταν αυτοί που έκαναν πριν χρόνια αγωγή εναντίον της για τα πνευματικά τους δικαιώματα και απαίτησαν χρήματα τα οποία και πήραν. Μιλάμε για τέτοιας ιστορικής αξίας γεγονός που νομίζω ότι πάει σετάκι με την αγανάκτηση τους.
@ Άκουσα επίσης ότι κάποιοι πιστεύουν ότι πέρα από πνευματικοί ηγέτες του τόπου είναι και κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ της Καβάλας απαιτούν από το συγκεκριμένο κόμμα να γεμίσει στις 17 Ιανουαρίου την αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης ώστε να δείξουν ότι υπάρχει λαϊκή απαίτηση να παραμείνει η ΣΤΕΓΗ στο κτήριο όπου σήμερα λειτουργεί.
@ Παράλογο…Σύμφωνα με την πρώην αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Ευαγγελία Δρακονάκη με τις αλλαγές που έχουν γίνει στον πολεοδομικό κανονισμό της παραλία έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ο ΟΛΚ θα πάρει μια περιοχή όπως αυτή του ανοιχτούν κολυμβητηρίου που αξίζει χρυσάφι.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα