Χάσαμε και τον Κασαράκη …πατριώτη! Ο Καρασσαβόγλου υποβάθμισε το νοσοκομείο για να το ελέγχει κομματικά

Το είχα προβλέψει, το είχα επισημάνει, το είχα δει να έρχεται, μόνο που η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας για τους δικούς της λόγους ήθελε να εθελοτυφλεί ή να κάνει τους δικούς της υπολογισμούς και πολιτικές με αποτέλεσμα όχι απλά να υπολειτουργεί το Ογκολογικό Τμήμα της Καβάλας, αλλά να συρρικνωθεί και στο τέλος να απολέσει και την παρουσία του μεγάλου Κασαράκη!
@ Μαθαίνω δε μετά από ανάρτηση του γιατρού, αλλά και νέου βουλευτή Δράμας της ΝΔ, Κώστα Μπλούχου ότι ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του παθολόγου-ογκολόγου του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Δημητρίου Κασαράκη με το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ο οποίος θα λειτουργεί εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο στη γειτονική πόλη κάθε Παρασκευή.
@ Μάλιστα ο βουλευτής απευθύνει ευχαριστίες στη Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ η οποία συνέδραμε στο θέμα και συνέπραξε. Παράλληλα και στον Δημήτρη Κασαράκη ο οποίος συναίνεσε σε τούτη τη μετακίνηση, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Καβάλα, μια και η διοίκηση θα μπορούσε, αλλά δεν …πρόκανε να τον κρατήσει στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας.
@ Και αναρωτήθηκα μετά την παραπάνω είδηση, ο Καρασσαβόγλου πόσο ωφέλησε με την παρουσία του το νοσοκομείο και πόσο το έβλαψε; Η απάντηση είναι ότι το έβλαψε. Προσπάθησε να στήσει ένα κομματικό μαγαζί με αλλαγές προσώπων δικής του επιρροής σε θέσεις ελέγχου, έδιωξε άξιους γιατρούς και κατάφερε να απορυθμίσει το νοσοκομείο και να το μετατρέψει από ένα κέντρο υγείας σε ένα κέντρο όπου κανείς φοβόταν για την υγεία του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα