Ο αυταρχισμός, η ανισότητα, οι απειλές είναι χαρακτηριστικά του σημερινού δήμου Καβάλας. Όσοι έχουν δόντι στην διοίκηση τακτοποιούνται άσχετα αν τους έχουν προσλάβει για την υπηρεσία καθαριότητας τους βάζουν και δουλεύουν σε διοικητικές υπηρεσίες του δήμου.
@ Εργατικά ατυχήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί από το γενικό νοσοκομείο της Καβάλας αποσιωπούνται ή κρύβονται και δεν χαρακτηρίζονται έτσι από τις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου ώστε ο εργαζόμενος να μη τύχη της προβλεπόμενης αναρρωτικής άδειας.
@ Στην υπηρεσία καθαριότητας το παιδί του λαού Κυριάκος Σταυρίδης έχει ξεχάσει τι είναι η διανομή γάλακτος στους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν να το πάρουν εδώ και 4 μήνες. Επίσης δεν έχει κάνει προμήθειες σε σκούπες και σακούλες αναγκάζοντας τους εργαζόμενους στους δρόμους για να καθαρίσουν να τα φέρουν από τα σπίτια τους.
@ Αυτός ο τιτανοτεράστιος αντιδήμαρχος που η προτεραιότητα του ήταν να καθαρίσει την ακτή της Καλαμίτσας άφησε χωρίς τα απαραίτητα υλικά τους οδοκαθαριστές της υπηρεσίας του η οποία μαζεύει λεφτά από όλους εμάς αλλά τα διαθέτει για να κάνει τις δουλείες άλλων. Να καθαρίζει ιδιόκτητα οικόπεδα αλλά και την ακτή της Καλαμίτσας.
@ Φυσικά έχουν γίνει οι σχετικές καταγγελίες από εργαζομένους ακόμη και στην αρχή της υπηρεσίας διαφάνειας.
@ Πρώτη φορά άκουσα ο Μητροπολίτης να μην θέλει να δει πολίτη της Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου για να δώσει λύση σε ένα αίτημα του και να τον αποφεύγει με διάφορες δικαιολογίες. Φαίνεται ο κ. Στέφανος μόνο με τους πολιτικούς συναντιέται και όχι με τον λαό.
@ Ήξερε τι έλεγε ο παππούς τους ότι στις φλέβες τους κυλάει πύον και όχι αίμα. Το αποδεικνύουν καθημερινά με τα γραφόμενα τους.
@ Ακόμη ο Μουριάδης να δώσει τις 50.000 ευρώ που έταξε στον αστικό ΚΤΕΛ. Δεν φταίει όμως αυτός
αλλά αυτοί που τον πίστεψαν. Εδώ δεν έχει να πάρει γάλα για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα θα έδινε 50.000 ευρώ στο αστικό ΚΤΕΛ;
@ Φυσικά τα χαντάκια στην οδό Κυρήνειας στην ΔΕΠΟΣ δεν έχουν κλείσει ακόμη ήταν ανοιχτά και την περασμένη Παρασκευή που χρειάστηκε να μεταφερθεί ηλικιωμένη με ασθενοφόρο, το προσωπικό του ασθενοφόρου αναγκάστηκε να την κουβαλήσει στα χέρια γιατί το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να περάσει.
Με αυτά τα χαντάκια ασχολήθηκα και πριν από ένα μήνα αλλά κανείς από αυτούς που τα άνοιξαν δεν ενδιαφέρθηκε να τα κλείσει. Επίσης ο εγκληματικός τρόπος με τον οποίο ανοίγουν τα χαντάκια πληγώνουν τα δένδρα που υπάρχουν δίπλα στους δρόμους χωρίς να νοιάζονται ούτε αυτοί αλλά ούτε και ο δήμος. Άλλωστε ο δήμος είναι από τους πρώτους που διδάσκει το ξήλωμα των δένδρων όπως έκανε και στην περίπτωση με τα δένδρα που υπήρχαν στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου.