Χρωστάνε την ΔΕΗ 2 χρόνων τα σχολεία του δήμου Καβάλας

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μάκη Παπαδόπουλου, Νίκος Σιδηρόπουλος με τη χθεσινή ανάρτηση στο fb έκανε γνωστό ότι υπάρχουν οφειλές σχολείων στην ΔΕΗ ακόμη και πριν από 2 χρόνια!
Έγραψε λοιπόν “Το κυλικείο του 3ου Γενικού Λυκείου / 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας είναι κλειστό επειδή η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή δεν μερίμνησε, όπως όφειλε, να προκηρύξει διαγωνισμό για την εκμίσθωσή του από τον Μάρτιο, ενώ έληγε η μίσθωσή του. Αυτό άκουσα χθες στον αγιασμό εκεί.
Χάνονται έσοδα από τα μισθώματα και μεροκάματο που θα μπορούσε να έχει ένας συμπολίτης μας. Χώρια που δεν εξυπηρετούνται εκατοντάδες παιδιά και δεκάδες καθηγητές. Και σε άλλο σχολείο συμβαίνει το ίδιο, όπως άκουσα. Είναι παράλειψη της διοίκησης της σχολικής επιτροπής . Κατά τα λοιπά, χθες στα γυμνάσια και λύκεια μοίρασαν γλαστράκια.
Και μια ερώτηση: πόση, άραγε, ήταν η οφειλή προς τη ΔΕΗ της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής πριν δύο χρόνια και πόσο έχει φτάσει σήμερα;”.
@ Η υποψήφια του κ. Μουριάδη και πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής η Χατζηφρατζή έχει κάτι για να απαντήσει στον Σιδηρόπουλο ή θα κοπεί το ρεύμα όπως έγινε πέρσι στο 5ο γυμνάσιο;
@ Απλήρωτο το ρεύμα 4.5 εκ ευρώ της επιχείρισης ΔΕΥΑΚ απλήρωτο το ρεύμα των σχολείων αναρωτιέμαι που πήγαν τα λεφτά και έμεινε στο ταμείο του δήμου μόνο με 800.000 ευρώ;
@ Ωραίος ο Λεμονίδης αλλά και ο ακομμάτιστος εμπορικός σύλλογος που για να παρουσιάσει έργο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μουριάδη του έδωσαν να μαζέψει την ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.
@ Ωραίο το κόλπο της παρέας του εμπορικού συλλόγου.
@ Και ήρθε η ώρα να κάνει ο Μουριάδης τα εγκαίνια του δικού του εκλογικού κέντρου μετά από μια αναβολή μεθαύριο στις 8.30 μ.μ στην οδό Παύλου Μελά. Η οικοδέσποινα Χριστίνα Ταβουλτζίδου θα κεράσει στους παρευρισκόμενους και φοντάν.
@ Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Τοψίδη στην Καβάλας είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουν την περιφέρεια από την πρώτη Κυριακή. Αν όμως περάσουν στον δεύτερο γύρω τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν.
@ Ο σημερινός δήμαρχος της Θάσου Λευτέρης Κυριακής ακούγεται ότι πάει να κερδίσει της εκλογές στον δήμο του από την πρώτη Κυριακή. Λένε στο νησί αν δεν το πετύχει τότε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ θα τον στηρίξει την δεύτερη Κυριακή. Αν έτσι γίνει τότε όλα αυτά που έλεγε ο Νίκος Χρυσάφης για την αναποτελεσματικότητα του Κυριακίδη γιατί τα έλεγε για να περάσει η ώρα;
@ Έχει εξαφανισθεί ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης λέτε και γι ́ αυτόν δεν θα έχουμε εκλογές σε 25 μέρες. Λέτε να συμβαίνει κάτι;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα