Χρυσό μετάλλιο στον Νίκο Παναγιωτόπουλο από τον μητροπολίτη Στέφανο

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου τελέστηκαν όλα τα προβλεπόμενα για την εορτή του πολιούχου της Καβάλας, Αποστόλου Παύλου, αλλά και οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τους Βουλγάρους.

Η παρουσία του υπουργού έδωσε την δυνατότητα στον ίδιο να δει κόσμο, να φωτογραφηθεί με φίλους σε διάφορα τσιμπούσια που του παρέθεσαν, να παραβρεθεί και σε εγκαίνια όπως του ταρτάν του σταδίου της Ελευθερούπολης, όπου διεξήχθε και μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Κατά την τελετή του πανηγυρικού εσπερινού ο υπουργός τιμήθηκε με χρυσό μετάλλιο από τον μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο.

Ο υπουργός σε ανάρτησή του σημειώνει: «Παραβρέθηκα σήμερα στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του πολιούχου της Καβάλας Αποστόλου Παύλου. Με ιδιαίτερη συγκίνηση δέχθηκα την τιμή του Χρυσού Μεταλλίου του Αποστόλου Παύλου που μου απονεμήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο».

Με την εικόνα στα χέρια ο δήμαρχος…

Μια ασυνήθιστη εικόνα είδαν οι παρευρισκόμενοι στην κεντρική πλατεία της πόλης, κατά την διάρκεια της λιτάνευσης της ιερής εικόνας του πολιούχου της Καβάλας, όταν στην πομπή (προφανώς για διαμαρτυρία μια και ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν επέτρεπε την κανονική λιτάνευση) ο δήμαρχος Καβάλας στην κεφαλή της πομπής να κρατάει κάθιδρος στα χέρια του την εικόνα του πολιούχου…

Πάντως την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 στον μέγα πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναού του Αποστόλου Παύλου, χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανος και με τη συμμετοχή των μητροπολιτών Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, Ιερόθεου και Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμου.

Ακολούθησε αρτοκλασία παραπλεύρως του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, έμπροσθεν της μαρμαρίνης ψηφιδογραφημένης κόγχης και Απονομή τιμητικών διακρίσεων.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα