Δεν άντεξε τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Νέου Ζυγού και έφυγε ο Μουριάδης εκνευρισμένος

@ Άκουσα ότι προχθές το απόγευμα τα βρήκε μπαστούνια ο Θόδωρος Μουριάδης όταν βρέθηκε στο οικισμό του Νέου Ζυγού ακούγοντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων δεν άντεξε και έφυγε με την ουρά κάτω από τα σκέλια.
@ Οι κάτοικοι του Νέου Ζυγού ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την αδιαφορία της διοίκησης Μουριάδη για τα προβλήματα του οικισμού τους που τα θυμήθηκε τώρα για να τους πάρει τη ψήφο.
@ Γενικά θα έλεγα ότι ο Μουριάδης έχει ένα αφάνταστο εκνευρισμό όσο πλησιάζουν οι εκλογές τον οποίο δεν μπορεί να κρύψει και σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο του να ακούει τις διαμαρτυρίες των δημοτών για την μη παραγωγή έργου και την μη επίλυση προβλημάτων.
@ Να τους πω φυσικά ότι δεν είναι οι μόνοι που δεν αισθάνθηκαν την μέριμνα της διοίκησης του δήμου. Όλες οι συνοικίες της Καβάλας ουδεμιάς εξαιρουμένης δεν είχε την φροντίδα της διοίκησης Μουριάδη.
@ Δεν γίνεται να μη το πω. Χθες το πρωί κατεβαίνοντας για την δουλειά μου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Seven New 94,4” κόντεψα να λιποθυμήσω όταν περνούσα μπροστά από τους κάδου σκουπιδιών. Οι υψηλές θερμοκρασίες μαζί και με απλυσιά δημιούργησαν ένα ασφυκτικό περιβάλλον και σου ερχόταν να κάνεις εμετό.
@ Είναι πλέον φανερό ότι τα έχουν όλα παρατήσει από τη σημερινή διοίκηση και απλά περιμένουν πότε θα χάσουν στις εκλογές για να απαλλαγούν από το βάρος των ευθυνών τους.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα