Δεν απαντά ο Μουριάδης για τη χωματερή Καβάλας Γιατί αποκλείστηκαν άλλες εταιρείες από τον διαγωνισμό της ΔΙΑΑΜΑΘ;

@ Έμαθα πως ο Μουριάδης απάντησε… χαμηλόφωνα και απρόθυμα στον Μάκη Παπαδόπουλο για την έκπτωση της “Μεσόγειος” στον διαγωνισμό του περιφερειακού φορέα διαχείρισης απορριμμάτων ΔΙΑΑΜΑΘ σχετικά με την επέκταση της χωματερής της Καβάλας.
@ Και λέω χαμηλόφωνα και απρόθυμα γιατί το έκανε στην Οικονομική Επιτροπή σε συνεδρίαση που έτυχε να λείπει εκπρόσωπος του Μάκη Παπαδόπουλου και ήταν το γήπεδο… φιλικό. Έμαθα μάλιστα ότι οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης από Τσανάκα και Βαγγέλη Παππά το θεώρησαν και αστείο και συμφώνησαν ότι ο καημένος ο Δήμαρχος είπε το παράπονό του.
@ Είπε λοιπόν ο Μουριάδης ότι έκανε έκπτωση 40% η “Μεσόγειος” στον διαγωνισμό για την επέκταση της χωματερής. Μπράβο της. Κι αυτό τι σημαίνει για τον Μουριάδη, ότι καλώς αποκλείστηκαν άλλες εταιρείες από τον διαγωνισμό; Ότι δηλαδή “δεν πειράζει” που συμμετείχε μόνο μία εταιρεία;
@ Συνεχίζει να διαρρέει στοιχεία ο Μουριάδης που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη επισήμως. Αναρωτιέμαι πόσο χαρούμενη είναι η διοίκηση της ΔΙΑΑΜΑΘ για τη διαρροή αυτή.
@ Αν είναι έτσι, να προωθούμε τη μία εταιρεία που γουστάρουμε στους διαγωνισμούς, να αποκλείουμε όλες τις άλλες και να λέμε “ξέρετε έκανε καλή έκπτωση, δεν πειράζει”.
@ Ποσώς όμως με ενδιαφέρει η έκπτωση Μουριάδη που έκανε η εταιρεία. Εμένα με ενδιαφέρει η ΔΙΑΑΜΑΘ να λειτουργεί με διαφάνεια και ανταγωνισμό. Να συμμετέχουν πολλές εταιρείες σε έναν διαγωνισμό και να χτυπιούνται με τις εκπτώσεις. Δηλαδή αν μία άλλη εταιρεία προσέφερε 42% θα σου κακοφαινόταν;
@ Μάλλον θα κακοφαινόταν και στον Μουριάδη και στη Δρακονάκη, αν υπήρχαν και άλλες εταιρείες στον διαγωνισμό. Θέλουν η “Μεσόγειος” να έχει το προβάδισμα και οφείλουν το γιατί να μας το εξηγήσουν. Μιλήστε επιτέλους με ειλικρίνεια.
@ Δρακονάκη, Καλανταρίδη και Κελαϊδάκη, να κοπούν οι πλακίτσες με τα εκατομμύρια ευρώ του Δήμου Καβάλας και των δημοτών. Δεν σας έστειλαν οι Καβαλιώτες να κάνετε πλακίτσες με τον Μουριάδη και να τον χαϊδεύετε. Αντί να ζητήσετε και εσείς εξηγήσεις για όσα κατήγγειλε ο Μάκης Παπαδόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο, πίνετε τσάι με κανέλα και πορτοκάλι με τον Μουριάδη στην Οικονομική Επιτροπή και ανταλλάσσετε φιλοφρονήσεις.
@ Η Δρακονάκη βέβαια τι εξηγήσεις να ζητήσει για τη “Μεσόγειο”, αφού ξέρει…
@ Όλος ο κόσμος πια ξέρει ότι Δρακονάκη, Καλανταρίδης και Κελαϊδάκης στηρίζουν Μουριάδη. Δεν ξέρω βέβαια αν οι δύο πρώτοι έχουν τη συγκατάθεση της πρώην Δημάρχου, σίγουρα ο Κελαϊδάκης το κάνει με εντολή του Βαγγέλη, ο οποίος ακόμη περιμένει το ξεροκόμματο του Μουριάδη για μία θεσούλα στη διοίκηση του Δήμου. Τόσο απελπισμένος είναι;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα