Δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδες ευαισθησία Λεμονίδης και Βακιρτζή να παραιτηθούν από το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου

Σε αυτούς του συναδέλφους τους της αγοράς και του τουρισμού και στους πολίτες του δήμου οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μουριάδη τους έβαλαν ένα φέσι που φτάνει μέχρι τα γόνατα.
@ Όμως αυτοί που είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στην αγορά είναι ο πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου που παραμένει ακόμη μέλος ο Βασίλης Λεμονίδης. Το καλό παιδί της πιάτσας όπως λένε κάποιοι χωρίς καμιά ενοχή ψήφισε τις τεράστιες αυξήσεις των δημοτικών τελών. Και ενώ είχε αποφασίσει να ψηφίσει τις αυξήσεις αναρωτιέμαι γιατί δεν φρόντισε να είχε παραιτηθεί από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου.
@ Εκείνη που εμένα δεν με εντυπωσιάζουν οι πράξεις της είναι η αντιδήμαρχος κοινωνικών υποθέσεων Έλσα Βακιρτζή, η οποία κρατάει και την αντιπροεδρία στον εμπορικό σύλλογο και παραμένει χωρίς ντροπή στη συγκεκριμένη θέση.
@ Επίσης ο Τάκης Αγγελίδης γνωστός επιτυχημένος έμπορος απορώ γιατί κάθισε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ψήφισε τα συγκεκριμένα χαράτσια.
@ Αυτό που σήμερα επαναλαμβάνω είναι ότι Βακιρτζή και Λεμονίδης θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί ήδη από τις θέσεις που έχουν στον εμπορικό σύλλογο, αλλά αυτά ανήκουν σε άλλες κοινωνίες και όχι σε κάτι κοινωνίες όπως της Καβάλας.
@ Έρχομαι τώρα σε αυτούς που χρησιμοποιούν ως όχημα το κόμμα του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να πάρουν θέσεις εξουσίας ξεχνώντας την φιλολαϊκή ιστορία του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Ο πρώτος που ξέχασε από που προέρχεται πολιτικά είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, ο οποίος συμμετέχει και στην νομαρχιακή επιτροπή της Καβάλας τον οποίο τον τίμησαν τα πασοκάκια και τον έκαναν δημοτικό σύμβουλο του άλλου Πασόκου κατά φαντασία Μουριάδη. Επίσης πασοκογενείς είναι και οι Χατζηαναστασίου αντιδήμαρχος αθλητισμού, Μουμτσάκης αντιδήμαρχος πολιτισμού, Μιχαλάκης αντιδήμαρχος παιδείας και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Ανέστης Δημητριάδης και
Χρήστος- Γρηγόρης Δημητριάδης. Να τους χαίρονται όλους αυτούς στο ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος τους Ανδρουλάκης που μιλάει για την ακρίβεια που δεν μπορεί να την τιθασεύσει η κυβέρνηση, αλλά κλείνει τα μάτια σε όλα αυτά τα κομματικά μπουμπούκια της Καβάλας.
@ Ωραία η ανάλυση του Μάκη Παπαδόπουλου στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο “συμφωνώ με τους προλαλίσαντες” άντε γειά. Αυτές είναι αναλύσεις όχι σαν κάποιους που αρχίζουν και δεν λένε να σταματήσουν.
@ Για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ήταν κατώτερος των περιστάσεων αφού πιστεύει ότι μπορεί να διώχνει του δημότες που βρέθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να διαμαρτυρηθούν για τις υπερβολικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη λέτε και τους αποβάλει από το
σαλόνι του σπιτιού του.
@ Επίσης δεν μπόρεσε να βελτιώσει τα μικρόφωνα που για να ακουσθούν οι ομιλητές έκαναν πάλι γύρους μέχρι να βρουν κάποιο που να ακούγεται.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα