Δεν κλείνει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Νέα Καρβάλη παρά την αρχική απόφαση δηλώνει η Νατάσα Ιωσηφίδου

Θα παραμείνει σε λειτουργία το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη ύστερα από σχετικό έγγραφο που παρέλαβε χθες η υπηρεσία του καταστήματος από την κεντρική διοίκηση του οργανισμού. Στην αλλαγή της αρχικής απόφασης περί κλεισίματος συνέβαλλαν τόσο ο Δήμος Καβάλας που αντέδρασε μέσω ενός εγγράφου με νομική τεκμηρίωση όσο και η παρέμβαση των κυβερνητικών βουλευτών του νομού Καβάλας.
Όπως δήλωσε χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου «έχει έρθει ήδη έγγραφο μέσω των υποδιευθύνσεων από την κεντρική διοίκηση των ΕΛΤΑ προς τους υπαλλήλους του ΕΛΤΑ Νέας Καρβάλης ότι παραμένουν στο κατάστημα και ότι αυτό δεν πρόκειται να κλείσει, στο έγγραφο που είχαμε αποστείλει την Παρασκευή με την δήμαρχο είχαμε αναφέρει και τους λόγους που δεν ήταν νόμιμη η απόφαση για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη και αναφερόμασταν στα πραγματικά περιστατικά για τα οποία δεν έπρεπε να κλείσει το κατάστημα στη Νέα Καρβάλη…… βεβαίως ενημερώθηκαν και οι βουλευτές και ιδιαίτερα ο κ. Εμμανουηλίδης ο οποίος προφανώς έκανε και αυτός την δική του παρέμβαση αλλά πιστεύω ότι εάν δεν είχε σταλεί το έγγραφο του Δήμου με το συγκεκριμένο περιεχόμενο δεν ξέρω εάν θα είχαμε αυτό το άμεσο αποτέλεσμα…..».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα