Δεν προλαβαίνει να μετρά τις πολιτικές του ήττες ο Μουριάδης

Από ήττα σε ήττα πάει ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Φυσικά δεν χαίρομαι αλλά του το είχα πει ότι οι τσαμπουκάδες θα έχουν συνέπειες. Δεν φταίω εγώ αλλά ο τρόπος που διοικεί.
@ Όπως στρώνει ο Μουριάδης έτσι κοιμάται με τους συνοδοιπόρους του Σιμιτσή που τους υιοθέτησε και ο ίδιος και σήκωσαν στεγανά που δεν αφήνουν διόδους επικοινωνίας.
@ Το δημαρχιλίκι δεν είναι παιχνίδι. Θέλει μεγάλο στομάχι και να καταλαβαίνεις ότι αντί να θυμώνεις πρέπει να εξηγείς να πείθεις και να πείθεσαι.
@ Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος έπαθε πανωλεθρία. Και αυτό συνέβη γιατί δεν ήθελε λόγω εγωισμού να καταλάβει ότι χωρίς γνώση των νόμων δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι λειτουργείς και σωστά.
@ Η αντιπολίτευση φυσικά κατανόησε τη δύναμη της και επίσης διαπίστωσε πολύ γρήγορα ότι η τετραετία θα είναι μια χαμένη τετραετία.
@ Όσο την απειλή που εκτόξευσε προς την Δήμητρα Τσανάκα ότι και αυτός θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι κρατάει στα χέρια του δείχνει ότι προσπάθησε να πιαστεί από τις απειλές του προς την πρώην δήμαρχων για να φύγει από την δύσκολη θέση.
@ Αυτός όμως που έχει σοβαρό θέμα είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θόδωρος Πεφάνης που όχι μόνο δεν γνωρίζει τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου αλλά δεν θέλει και να τον διαβάσει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα