Δεν υπήρχε ο ιός του Νείλου όταν παίρνατε τον μισθό του αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωσηφίδη;

Χθες η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη έδωσε στη δημοσιότητα την δήλωση του περιφερειακού συμβούλου της Αλέξανδρου Ιωσηφίδη με την οποία κάνει αναφορά στο κρούσμα που είχαμε από τον ιό του δυτικού Νείλου στην περιοχή του Νέστου την περασμένη εβδομάδα .
@ Συγκεκριμένα ο κ. Ιωσηφίδης αναφέρει “ Πέρασαν τέσσερα χρόνια και η Διοίκηση Μέτιου δεν κατάφερε να δώσει ούτε καν μία υποτυπώδη λύση στη μάστιγα των κουνουπιών που πλήττει την Περιφέρεια μας. Για φέτος, το πρώτο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου καταγράφηκε στην ΠΕ Καβάλας και δυστυχώς ήταν αναμενόμενο αφού ο αριθμός των εντόμων ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Η μηδενική διαχείριση του προβλήματος από τη διοίκηση έχει φέρει όλους τους κατοίκους της ΠΑΜΘ στα όρια τους και πλέον κινδυνεύει και η υγεία τους.
Η κατάσταση που επικρατεί με τα κουνούπια και που έχει άμεσες συνέπειες στην υγεία, την κοινωνική και την οικονομική ζωή όλων μας έχει το ονοματεπώνυμο του Χρήστου Μέτιου!
Επί τέσσερα χρόνια η Περιφέρεια ΑΜΘ ξοδεύει χρήματα για την καταπολέμηση των κουνουπιών (είτε σε επίγειους, είτε σε εναέριους ψεκασμούς) και το αποτέλεσμα είναι η κατάσταση κάθε χρόνο να γίνεται
χειρότερη.
Καλούμε τον Περιφερειάρχη να παρουσιάσει έναν απολογισμό αυτής της δαπάνης ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ. Ξέρουμε όμως ότι δεν θα το κάνει αφού το αποτέλεσμα είναι μηδέν.
Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει την ευθύνη του σχετικά με τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί και όπως αποδεικνύει η πραγματικότητα έχουν πάει στο βρόντο!
Τις αστείες δικαιολογίες τους ότι οι ψεκασμοί δεν ήταν αποδοτικοί λόγω… βροχοπτώσεων δεν τις ακούμε καν.
Επαναλαμβάνουμε για άλλη μία φορά: Ας απολογηθεί επιτέλους ο Περιφερειάρχης για την τεράστια αποτυχία του και την κακή διαχείριση των χρημάτων, αφού η καταπολέμηση των κουνουπιών απέτυχε παταγωδώς! “
@ Αν δεν κάνω λάθος μέχρι το 2018 ο κ. Ιωσηφίδης ήταν αντιπεριφερειάρχης του κ. Μέτιου και τότε υπήρχαν δηλώσεις για την μη αποτελεσματική διαχείριση των ψεκασμών, όμως δεν θυμάμαι τον κ. Ιωσηφίδη όταν έπαιρνε τις 2.500 ευρώ του μισθούς του να διαμαρτύρεται για τα κουνούπια του Νείλου.
Καλά κάνει και διαμαρτύρεται τώρα γιατί το θέμα με τα κουνούπια είναι σοβαρό αλλά αυτός δεν δικαιούται να το κάνει δημόσια όταν υπηρέτησε τη συγκεκριμένη διοίκηση για αρκετά χρόνια.
@ Όμως θα ήθελα να μάθω πως σκέφτεται η παράταξη του αν γίνει διοίκηση στην περιφέρεια να λειτουργήσει στο θέμα των ψεκασμών γιατί αυτό δεν το αναφέρει πουθενά στην δήλωση του.
@ Με λίγα λόγια σήμερα δεν είναι καλύτερος του εαυτού του από όταν υπηρετούσε για ένα μισθό την διοίκηση του Μέτιου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα