Διαμαρτυρία του επιμελητηρίου της Καβάλας για τις συχνές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες ζούμε απαράδεκτες καταστάσεις με πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, τόσο στο κέντρο της πόλης της Καβάλας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς καμία προειδοποίηση και ενημέρωση, και μάλιστα σε ώρες αιχμής για την εμπορική κίνηση στα καταστήματά μας.
Η αναστάτωση που προκαλείται εν μέσω θερινής περιόδου έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία της αγοράς. Δημιουργούνται σοβαρότατα προβλήματα σε πολλές επιχειρήσεις, και ενδεικτικά καταστήματα με ευπαθή προϊόντα στα ψυγεία τους αναγκάζονται ακόμη και να τα πετάξουν φοβούμενοι την αλλοίωσή τους. Με αυτή την εξοργιστική κατάσταση χάνονται πελάτες και εισοδήματα ενώ οι ίδιοι οι καταναλωτές και κυρίως οι ξένοι τουρίστες δυσανασχετούν με την εικόνα που παρουσιάζεται.
Δεν κατανοούμε το γεγονός των πολύωρων διακοπών διότι δεν είχαμε κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο ή καύσωνα που να τις δικαιολογεί. Αυτές οι βλάβες οφείλονται σε ένα τυχαίο γεγονός;;;; Ή θα ακολουθήσουν δυστυχώς κι άλλες λόγω της έλλειψης επαρκούς συντήρησης του δικτύου και του κατάλληλου υλικοτεχνολογικού εξοπλισμού ή άλλων καταστάσεων;;;;
Πρέπει επιτέλους να δείξετε και εσείς τον απαραίτητο σεβασμό στους τουρίστες και καταναλωτές αλλά ακόμη περισσότερο και στις επιχειρήσεις μέλη μας, οι οποίες σε αντίξοες συνθήκες δέχονται ακόμα ένα χτύπημα από την απαράδεκτη ποιότητα παροχής των υπηρεσιών σας, καθώς δεν σέβεστε τον κόπο και την επιβίωση του επιχειρηματία.
Παρακαλούμε να προχωρήσετε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εργασίες και ενέργειες, ώστε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα αυτά και να αποφύγουμε παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις ώστε να μην πληγούν ακόμα περισσότερο οικονομικά οι επιχειρήσεις, ενώ μας αναγκάζετε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη και σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία των μελών μας και της αποκατάστασης των ζημιών και διαφυγόντων κερδών που έχουν προκληθεί.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΔΕΜΠΑΣ
Ο.Ε.Β.Ε.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα