Διαβάζω το … φίδι και γελάω!


Διάβαζα πριν λίγες μέρες το γνωστό Νικολάκη της Καβάλας να επιτίθεται στον Λαζαρίδη λέγοντας ότι είναι απομονωμένος και δεν τον … παίζουν οι άλλοι 3 βουλευτές και φυσικά η ΔΕΕΠ του φίλου του, του Μπάμπη Δράκου! Επίσης, ότι ο Λαζαρίδης δεν έρχεται στην Καβάλα λόγω αυτής της απομόνωσης.

Πραγματικά έπιασα το στομάχι μου από τα γέλια. Πρώτον και κυριότερο γιατί δεν ξέρω αν ο Νικολάκης παίζει … μπαλίτσα με την ΕΥΠ και γνωρίζει πότε έρχεται και πότε φεύγει ο Λαζαρίδης στην Καβάλα. Να τον ενημερώσω βέβαια ότι επειδή ο σμπίρος μου – ο … ιπτάμενος πληροφοριοδότης μου δηλαδή – εκεί κοντά στη Νέα Ηρακλείτσα που μένει ο Λαζαρίδης βλέπει πολύ συχνά τα φώτα ανοιχτά!

Δεύτερον, πότε βρε Νικολάκη από το τέλος του 2017 που ο Λαζαρίδης εγκαταστάθηκε στην Καβάλα οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον είδαν με καλό μάτι;

Επίσης, επειδή σε ξέρω πολύ καλά θα ήθελα να μου πεις τι ζήτησες από τον Λαζαρίδη που δεν σου το έκανε και ενώ για πάνω από πέντε χρόνια τον έγλυφες – κάνοντάς του κακό πιστεύω – τώρα του επιτίθεσαι και με ασύστολα ψέματα.

Πάντως, για να σε ενημερώσω οι σχέσεις του Λαζαρίδη με τους 2 από τους 3 άλλους βουλευτές είναι πολύ καλές. Και με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο (παρά την ένταση που υπήρξε κατά τη διάρκεια και λίγο μετά τις εκλογές στις σχέσεις του) και με την κυρία Δεληκάρη. Με τον Γιαννάρα Πασχαλίδη δεν θέλει να έχει σχέσεις, καθώς δεν του έχει και κάνει και λίγα.

Εις επίρρωσιν αυτών που γράφω, ο σμπίρος μου ήταν την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο ΤΑΙΠΕΔ όπου υπεγράφη η σύμβαση υποπαραχώρησης του εμπορικού λιμανιού «Φίλιππος Β’». Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόντες τόσο ο κ. Παναγιωτόπουλος όσο και ο κ. Λαζαρίδης – οι άλλοι δυο βουλευτές που γενικά είναι άφαντοι, ήταν απόντες. Οι δυο άντρες, που ο καθένας από τη δική του πλευρά συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσουμε σε αυτή την επένδυση που μαζί με το τίμημα απόκτησης θα ξεπεράσει τα 70.000.000 ευρώ, ήταν ευδιάθετοι και συνομιλούσαν συνεχώς μεταξύ τους.

Φρόντισε, λοιπόν, ο σμπίρος μου, γιατί διαβάζει και αυτός τον Νικολάκη, να μου στείλει και φωτογραφίες!

Και έτσι το φίδι … θα μπει και πάλι στη σπηλιά του! 

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα