Δικαιολογίες Μουριάδη για τις 43 ρουσφετολογικές προσλήψεις

Χθες ο Θόδωρος Μουριάδης αισθάνθηκε την ανάγκη για πρώτη φορά να απαντήσει δημόσια σε ερωτήσεις που έγιναν μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για τις προσλήψεις που είναι να κάνει μέσω διαγωνισμού τύπου ΑΣΕΠ.
@ Τι λέει λοιπόν στην απάντηση του ο Μουριάδης “”Με αφορμή δημοσιεύματα που αναπαράγονται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις προσλήψεις εκτάκτου προσωπικού, οι οποίες εγκρίθηκαν πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επιθυμεί να ξεκαθαρίζει τα εξής: «Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας, μετά την αποστολή εγκυκλίου από το υπουργείο Εσωτερικών, αποφάσισε να εισάγει στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης 22 Αυγούστου 2023, λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας που έθεσε ο εν λόγω φορέας (31 Αυγούστου), το θέμα του προγραμματισμού προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για
υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Καβάλας έτους 2023.
Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, αφού εξέτασαν με προσοχή τα έγγραφα του Τμήματος
Καθαριότητας της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής και του Τμήματος Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, τα οποία καταδεικνύουν την αναγκαιότητα κάλυψης συγκεκριμένων αναγκών, ενέκριναν κατά πλειοψηφία την πρόσληψη τριάντα οκτώ ατόμων.
Οι προσλήψεις, όπως και στους υπόλοιπους δήμους της χώρας που έλαβαν πρόσφατα αντίστοιχες αποφάσεις, θα γίνουν σε κάθε περίπτωση μετά τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και με την προβλεπόμενη από το νόμο αδιάβλητη διαδικασία, ήτοι μέσω ΑΣΕΠ, το οποίο καθορίζει και τα κριτήρια επιλογής προσωπικού, κατόπιν σχετικής έγκρισης του Υπουργείου Εσωτερικών και της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Επομένως, οι δηλώσεις ορισμένων διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου, υπό την πίεση που τους ασκεί η τρέχουσα προεκλογική περίοδος, προκαλούν, αν μη τι άλλο, θυμηδία.
Όσο επιδίδονται στη διασπορά ψευδών για να διατηρήσουν την όποια επαφή τους με την επικαιρότητα, και δείχνουν να αγνοούν συστηματικά τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου Καβάλας και της Κεντρικής Διοίκησης, τόσο θα μεγαλώνει και η απόσταση τους από το πεδίο της υγιούς και πολιτισμένης αντιπαράθεσης ιδεών και απόψεων για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των συνδημοτών μας”.
@ Το θράσος του Μουριάδη απύθμενο. Πρώτα έρχομαι και ρωτώ, γιατί είναι πολύ κρίσιμη η χρονική στιγμή, που το υπουργείο εσωτερικών έστειλε την σχετική εγκύκλιο κάτι που αποφεύγει να το πει ο δήμαρχος. Διότι αν αυτή η εγκύκλιος υπάρχει εδώ και κάποιους μήνες στα χέρια της διοίκησης του τότε κακώς το έφερε για να το περάσει τις τελευταίες ημέρες πριν λήξη η προθεσμία για την πρόσληψη των τριάντα οκτώ ατόμων. Δεύτερον ποιος λέει ότι αυτές οι προσλήψεις θα γίνουν μετά τις δημοτικές εκλογές σε ποιο ακριβώς σημείο της εγκυκλίου του υπουργείου εσωτερικών το γράφει αυτό;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα