Δωμάτια κλουβιά με ποντίκια Διαμαρτυρία του σωματείου των οικοδόμων σήμερα μαζί με τους σπουδαστές για τις ακατάλληλες εστίες

Το σωματείο των οικοδόμων μαζί με τον Σύλλογο Εστιαζόμενων φοιτητών ΔΙ.ΠΑ.Ε Καβάλας θα πραγματοποιήσουμε κινητοποίηση την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε – ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ (πρώην ΤΕΙ). Λόγος τις κινητοποίησης είναι οι συνθήκες διαβίωσης των εστιαζόμενων φοιτητών. Ο ελάχιστος αριθμός των εστιών, τα ελλιπή μέτρα συντήρησης των εστιών και των κτηρίων.
@ Η περιγραφή της κατάσταση των εστιών στα ΤΕΙ στο δελτίο τύπου του σωματείου των οικοδόμων είναι ανατριχιαστική. «Όσο για την κατάσταση των ελάχιστων σε σχέση με τις ανάγκες εστιών είναι πραγματικά τραγική. Δωμάτια κλουβιά χωρίς μόνωση, γεμάτα υγρασία, πολλές φορές χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό. Σοβάδες και κομμάτια μπετό να πέφτουν από τους τοίχους σε σημείο να γίνονται επικίνδυνα για την υγεία και την ασφάλεια των φοιτητών. Κακοσυντηρημένα, κοινόχρηστα μπάνια και τουαλέτες που γίνονται εστίες μόλυνσης.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα