Έχει ξεφύγει η διευθύντρια της Αρχαιoλογίας Δαδάκη

Η διευθύντρια της αρχαιολογικής υπηρεσίας της Καβάλας έχει απασχολήσει και άλλες φορές τη στήλη στο παρελθόν με τα κατορθώματα της. Όπως με τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει μια απόφαση της που χαρακτήριζε όλα τα Λιμενάρια αρχαιολογικό χώρο και δεν μπορούσε κανείς να βγάλει άδεια ούτε για να κάνει κάποια επιδιόρθωση στο σπίτι του, όπως όταν σταμάτησε το έργο στην πλατεία Κρέη με κίνδυνο να χαθούν τα χρήματα από το πρόγραμμα γιατί απειλούσε τον δήμο ότι τα εργαλεία του έργου δεν ήταν ασφαλισμένα αλλού πέρα από τα χαλάσματα που τα φύλαγε εντός της πλατείας.
@ Αυτή τη φορά και επειδή κανείς μέχρι σήμερα δεν την έβαλε στη θέση της η κ. Δαδάκη ξέφυγε και προέβει σε δηλώσεις που χαρακτηρίστηκαν πολιτικές που σε ένα υπηρεσιακό παράγοντα δεν επιτρέπονται τουλάχιστον δημόσια.
@ Η διευθύντρια λοιπόν της αρχαιολογικής υπηρεσίας ευχαρίστησε δημόσια τον κυβερνητικό βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη διότι σύμφωνα με την κ. διευθύντρια ήταν αυτός που με την παρέμβαση του το κτίριο του πρώην καπνεργοστασίου «Κούφλερ» πέρασε τη χρήση του στα χέρια της αρχαιολογίας Καβάλας. Βέβαια έχει τις αντιρρήσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης ότι ο Γιάννης Πασχαλίδης ήταν ο προξενητής της συγκεκριμένης παντρειάς αλλά και έτσι να είναι η κ. Δαδάκη θα μπορούσε κατ΄ ιδίαν να ευχαριστήσει τον Πασχαλίδη αλλά όχι δημόσια.
@ Όμως ο κυβερνητικός βουλευτής που εκλιπαρεί για μια δημόσια δήλωση που θα τον ευχαριστούν προφανώς έσπρωξε την κ. διευθύντρια να την κάνει δημόσια.
@ Έμαθα όμως ότι η δήλωση της κ. Δαδάκη ενόχλησε πολλούς και μάλιστα κάποιοι φρόντισαν να της τα ψάλλουν. Δεν ξέρω αν θα λάβει υπόψη της η κυρία διευθύντρια αυτά που της είπαν αλλά αν δε τα λάβει κακό του κεφαλιού της.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα