Εισαγγελική παραγγελία για το λιμανάκι των “Σφαγείων”

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η απραξία του δήμου για την νομιμοποίηση του λιμενίσκου των Σφαγείων που κρατά ομήρους τους επαγγελματίες και τους ψαράδες της περιοχής.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Καβάλας , καθώς το θέμα του λιμενίσκου των Σφαγείων έχει απασχολήσει συχνά τις δικαστικές αίθουσες . Όλα αυτά, παρά τις συνεχείς προτροπές της κ. Τσανάκα και της κ. Ιωσηφίδου προς την διοίκηση , για την αποστολή επιτέλους των τελευταίων δύο εγγράφων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και ενώ ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο έχει συσταθεί το δημοτικό λιμενικό γραφείο . Εντούτοις από τότε που ανέλαβε η διοίκηση Μουριαδη δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια προς την κατεύθυνση της νομιμοποίησης του λιμανιού , κρατώντας σε ομηρία τους επαγγελματίες και τους ψαράδες της περιοχής. Χθες μάλιστα που ετέθη το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο από την κ. Ιωσηφίδου , ο δήμαρχος , προφανώς αγνοώντας το θέμα και μπροστά στην αδυναμία του για να δώσει απαντήσεις, προχώρησε για άλλη μια φορά σε προσωπική επίθεση εναντίον της , πρακτική που έχει αναλάβει πλέον εργολαβικά ο ίδιος απέναντι της.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα