Εμείς βγάλαμε την Καβάλα από την αφάνεια λέει η Αναστασία Ιωσηφίδου Η πόλη έχει τις εκδηλώσεις που της αξίζουν

Μια δημόσια τοποθέτηση του πρώην δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή για το ύψος του ποσού που διατέθηκε φέτος από τον Δήμο Καβάλας για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις προκάλεσε χθες την αντίδραση της προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Καβάλας Αναστασίας Ιωσηφίδου.
Συγκεκριμένα ο πρώην δήμαρχος και σημερινός υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Κωστής Σιμιτσής ανέγραψε στο Facebook ότι «Όταν ξοδεύαμε 20.000€ για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας, κάποιοι κονδυλοφόροι έπεφταν να μας φάνε για την «απαράδεκτη σπατάλη εν μέσω κρίσης και φτώχιας». Από τα Χριστούγεννα του 2014 η δαπάνη πήρε την ανηφόρα. Πρώτα 60.000, ύστερα περισσότερα, κάθε χρόνο ήταν 120.000€. Κι όλα αυτά χωρίς διαφορά στην ποιότητα και στην ποσότητα. Οι κονδυλοφόροι τσιμουδιά. Μήπως συμμετέχουν στη μοιρασιά;».
Απαντώντας στα παραπάνω η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Καβάλας δήλωσε χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News ότι «Ο Δήμος Καβάλας είναι ένας μεγάλος Δήμος, είμαστε η πρωτεύουσα του νομού και οφείλουμε να σεβόμαστε τους συνδημότες μας, δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε την Καβάλα να μην στολιστεί όπως της αξίζει και να μην έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων αυτές τις 21 μέρες μέχρι τα Θεοφάνεια, τα υπόλοιπα τα λένε απλώς για να κάνουν αντιπολίτευση και τίποτε άλλο, είναι χωρίς αξία, αν δεν είχαμε αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων οι ίδιοι θα έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν η Καβάλα να μην έχει χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, εν πάση περιπτώσει η εξωστρέφεια αποδίδει και αυτό φαίνεται από την ίδια την πράξη διότι η Καβάλα έχει βγει πλέον από την αφάνεια, ακούγεται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, όταν αναλάβαμε το 2014 όπου και να πηγαίναμε η Καβάλα δεν υπήρχε ούτε ως λέξη, δεν την ήξεραν…. Η δαπάνη του ποσού των 120.000 ευρώ για τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έγινε με μεγάλη προσοχή και σκέψη και το κάθε ποσό που αναλογεί σε κάθε περίπτωση είναι απολύτως λογικό….».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα