Ένα ακόμη θολό δελτίο τύπου από τον Γιαννάρα και αυτοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ της Καβάλας

@ Όταν γράφω ότι ο Γιάννης Πασχαλίδης δεν παλεύεται με τίποτε το εννοώ. Τι έκανε λοιπόν ο Γιαννάρας, Πήγε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και επισκέφθηκε τον υπουργό κ. Δένδια και μετά από αυτή την επίσκεψη του έδωσε στη δημοσιότητα ένα δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής. “Ο Βουλευτής της Π.Ε Καβάλας και Θάσου επισκέφθηκε σήμερα τον Υπουργός Εθνικής Άμυνας το κ.
Νικόλαο Δένδια. Κατά τα τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορούν την περιοχή μας προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειες.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά. “Ευχαριστώ θερμά τον υπουργό για την εποικοδομητική συζήτηση και για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει πάντα για τα θέματα που του θέτω”.
@ Βρέστε αν μπορείτε που κρύβεται η είδηση που έδωσε ο Γιαννάρας. Πουθενά θα σας πω για να μη σας ταλαιπωρώ. Δεν υπάρχει καμιά είδηση παρά μόνο αυτή ότι επισκέφθηκε τον Δένδια και έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του για να δείξει ότι κάτι κάνει όταν κατεβαίνει στην Αθήνα.
@ Διαβάζοντας το δελτίο τύπου του Γιαννάρα γέλασα και για ένα ακόμη λόγο ότι αναφέρεται ως βουλευτής της περιφερειακής ενότητας Καβάλας και ξεχωριστά της Θάσου. Δεν γνωρίζω πότε έγινε αυτή η απόσχιση της Θάσου από τον κορμό του νομού Καβάλας και ο Γιαννάρας είναι βουλευτής δύο νομών και μιας θάλασσας.
@ Σε γενική συνέλευση πληροφορήθηκα ότι καλεί η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη του κόμματος την Κυριακή στο γνωστό Στέκι προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα. Μέχρι σήμερα σύμφωνα με τις πληροφορίες μου αυτοί έχουν χωρίς τα τσανάκια τους με το ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μουρτασάγας.
@ Ήταν να μη πάρει μπρος ο Μουριάδης και όπως χθες αποκάλυψε σκέφτεται του χρόνου να φέρει την ομάδα που είχε στήσει την Ονειρούπολη για να οργανώσει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου. Αυτό που διευκρίνισε ήταν ότι αυτές οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα γίνουν του χρόνου στο
χώρο του “Ακοντίσματος” και αυτό σημαίνει, λέω εγώ, πάγωμα της αγοράς.
@ Δεν ξέρω ακούγοντας αυτά που είπε ο δήμαρχος ο εμπορικός σύλλογος θα πει κάτι;
@ Επίσης δήλωσε σε προχθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του, ότι έχει υπογραφεί από την αποκεντρωμένη ο κανονισμός της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία. Πρέπει να δούμε βέβαια τι ακριβώς λέει η απόφαση της αποκεντρωμένης για να καταλάβουμε και τι είχε απορρίψει αρχικά.
@ Το δένδρο στην κεντρική πλατεία της Καβάλας θα το ανάψουν από τον δήμο στις 7 Δεκεμβρίου και θα ακολουθήσει μια συναυλία της γνωστής στην νεολαία Αναστάζια.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα