Ένα τσουβάλι άλυτα προβλήματα στο συρτάρι του Μουριάδη

@ Ακόμη όπως άκουσα περιμένουν στο αστικό ΚΤΕΛ να τους δώσει τις 50.000 ευρώ που τους είχε υποσχεθεί ο Θόδωρος Μουριάδης. Προβλέπω ότι θα περιμένουν ακόμη για πολλούς μήνες.

@ Ακόμη δεν έχει δοθεί η αίθουσα της παιδική βιβλιοθήκης στον Τίμιο Σταυρό στον πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Κωνσταντίνου άσχετα αν ο δήμαρχος το υποσχέθηκε αλλά δεν τήρησε τον λόγο του.

@ Ακόμη παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της πληρωμής του λογαριασμού του ρεύματος του Παγοδρομίου γιατί ο Μουριάδης κατά την προσφιλή του μέθοδο ότι τον ενοχλεί το κρύβει.

@ Σε εκκρεμότητα είναι και η απόφαση που ισχύει του δημοτικού συμβουλίου ύστερα από την απόρριψη της από την αποκεντρωμένη αυτής που της έστειλε το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου.

@ Σε εκκρεμότητα παραμένει και το θέμα της συνεργασίας με τον Πολωνό μουσικοσυνθέτη Πράισνερ που ενώ έχει πληρωθεί βάσει συμβολαίου δεν έχει παραδώσει το έργο που είχε υποχρεώσει να παρουσιάσει στους Φιλίππους.

@ Μαθαίνω ότι ακόμη δεν έχει γίνει κάποια προσφυγή στα Πολωνικά δικαστήρια από την “δημωφέλεια” και να ζητά πίσω τα χρήματα που του έχει πληρώσει.

@ Ακόμη δεν έκανε γνωστό η πολεοδομία της Καβάλας ποιον θεώρησε κύριο της ακτής της Καλαμίτσας και του έστειλε την έκθεση επικινδυνότητας. Μαθαίνω ότι ακόμη δεν την έχει στείλει σε κανένα ούτε στην ΕΤΑΔ αλλά ούτε και στον δήμο και πάει να το πνίξει το συγκεκριμένο θέμα δια της μεθόδου της σιωπής.

@ Μου αρέσουν αυτά τα έργα που δίνονται από τον δήμο Καβάλας σε υποψηφίους εργολάβους του Μουριάδη.

@ Δεν άρεσε το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου στους περιφερειακούς συμβούλους του Τοψίδη στην Καβάλα και το μεγάλο ποσοστό που πήρε η ΝΔ. Την ημέρα που οι νεοδημοκράτες πανηγύριζαν για την μεγάλη νίκη του κόμματος αυτοί τα είχαν βάψει μαύρα. Ο λόγος ήταν ότι ο Μητσοτάκης βγήκε από τις εκλογές υπερενισχυμένος και θα έχει τον πρώτο λόγο στις περιφερειακές εκλογές. Επίσης σε αυτούς που ελπίζουν ότι θα τους στηρίξουν στην Καβάλα τώρα τα πράγματα δείχνουν να δυσκολεύουν αφού όποιος δεν στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα Μέτιου θα τον φάει η μαρμάγκα.

@ Μαθαίνω ότι η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου μπορεί να έχασε την τέταρτη θέση από την Δελικάρη και την πιθανότητα στις 25 Ιουνίου να κατακτήσει την τέταρτη θέση αλλά αυτό ήδη το έχει ξεπεράσει και κυνηγάει να πάρει κάποια έμμισθη θέση ευθύνης.

@ Δεν γνωρίζω αν θα της δοθεί κάποια θέση αλλά αν της δοθεί τότε και η Ειρήνη Βρανά θα θελήσει και αυτή κάτι να πάρει αναλαμβάνοντας κάποια θέση εξουσίας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα