Ένας Μακεδονομάχος στο συνδυασμό του Τοψίδη

Καμιά φορά ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρίσκεις πράγματα που δεν τα φαντάζεσαι. Ένα από αυτά ήταν η συμφωνία του Χριστόδουλου Τοψίδη με τον ακτινοφυσικό Γιάννη Αμπατζίδη που αποδέχθηκε την πρόταση του να κατεβεί ως υποψήφιος περιφερειακός του σύμβουλος.
@ Τι να υποψιαστεί κανείς όταν ακούει μια τέτοια υποψηφιότητα; Δεν νομίζω ότι θα την έκρινε αρνητικά όταν μάλιστα θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Αλεξανδρούπολης.
@ Όμως ανέβασαν ένα σποτάκι όπου ο Χριστόδουλος Τοψίδης καλωσορίζει τον Γιάννη Αμπατζίδη στο συνδυασμό του λέγοντας ότι αποδέχθηκε την πρόταση του να στηθεί ένα άγαλμα σε κεντρικό σημείο της Δράμας που να θυμίζει τους Μακδονικούς αγώνες τους δικούς του αλλά και των υπολοίπων για τη συμφωνία των Πρεσπών.
@ Τη σημειώνω αυτή την υποψηφιότητα επειδή πολλά περνούν από το μυαλό του κ. Τοψίδη ότι στον δεύτερο γύρω θα έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ όταν έβαλε ένα Μακεδονομάχος στο συνδυασμό του.
Αν στο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να αρνούνται ακόμη και αυτή τη συμφωνία και κλείσουν τα μάτια τους στον Μακεδονομάχο Γιάννη Αμπατζίδη δεν νομίζω ότι πολλοί θα υπακούσουν στην γραμμή την δεύτερη Κυριακή να στηριχθεί ο Τοψίδης. Δεν νομίζω όμως ότι θα το κάνουν.
@ Διάβασα και την ανάρτηση που έκανε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης που μάλλον πιστεύει ότι βρίσκεται στην χώρα των λωτοφάγων. Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στο fb και λέει “Με ΓΝΩΜΟΝΑ την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ στις
αρχές μου, ΠΙΣΤΟΣ στον κώδικα αξιών και ΤΙΜΩΝΤΑΣ στο ακέραιο την ψήφο των πολιτών”.
Είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ και τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΨΙΔΗ, στηρίζοντας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2019.
Με σκοπό ο θεσμός της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης να γίνει κινητήριος μοχλός ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου της περιοχής μας, με αποφασιστικότητα, όραμα και δυναμισμό, αρνούμενος να είμαστε ουραγοί στην χώρα μας και στην Ευρώπη, με την ψήφο μας στις 8 Οκτωβρίου μας δίνετε η μοναδική ευκαιρία να γίνουμε πρωταγωνιστές και να αλλάξουμε το μέλλον της νέας γενιάς”.
@ Οι ερωτήσεις μου προς τον κ. Ιωσηφίδη. Τι εννοεί και ας μου το κάνει λιανά όταν λέει για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας; Από που βγάζει το συμπέρασμα ότι η ομάδα Τοψίδη θα πετύχει και τα δύο όταν αυτός και ο Μαρκόπουλος έχουν δοκιμαστεί από τις θέσεις αντιπεριφερειαρχών του Μέτιου και δεν πήραν καλό βαθμό; Επίσης ποιο είναι το όραμα του Τοψίδη και το δικό του για την περιφέρεια και γιατί μέχρι σήμερα δεν μας το λένε; Εκτός και αν είναι αυτά που είπε ο Τοψίδης στην παρουσιάσει του ψηφοδελτίου της Καβάλας το λιμάνι, ο σιδηρόδρομο και η περιμετρική. ΟΚ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα