Έβρισε ο Μουριάδης τον προϊστάμενο της καθαριότητας που υπέβαλε αμέσως την παραίτηση του

Αντί να τους ηρεμήσουν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα με τη συμπεριφορά τους και ειδικά αυτή του δημάρχου που κατέβηκε πρωί , πρωί στο αμαξοστάσιο για να τους μαλώσει τα έκαναν τα πράγματα χειρότερα.
@ Ο νευρικός δήμαρχος ο οποίος ο ίδιος το ομολόγησε σε συνέντευξη του ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί επιτέθηκε με ύβρεις εναντίον του μέχρι χθες προϊσταμένου της καθαριότητας Μπάμπη Παναγιωτίδη ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του από τη συγκεκριμένη θέση. Ο δήμαρχος που δεν ξέρω πως την είδε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει και να απαιτεί η καθαριότητα να επικεντρωθεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και παράλληλα να εκτελεί και τα καθήκοντα της. Ο κ. Παναγιωτίδης του απάντησε ότι για να
εκτελέσουν οι εργαζόμενοι τα καθήκοντα τους πρέπει να σταματήσουν να τους απασχολούν για την μεταφορά των καθισμάτων και το στήσιμο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου και των συλλόγων ώστε να αφιερωθούν στην διατήρηση του δήμου καθαρού.
@ Σε αυτό το σημείο ανέβηκαν οι τόνοι με τον δήμαρχο να του λέει ότι θα κάνει αυτό που ο ίδιος διατάσσει και στα … αν προλαβαίνει ή όχι.
@ Μετά από το πιο πάνω περιστατικό και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανέλαβαν το σχετικό μασάζ ο Κυριάκος Σταυρίδης, ο διευθυντής του προσωπικού κ. Βρεττός και ο διευθυντής της καθαριότητα ο κ. Νόλης μαζί με το διευθυντή του τμήματος ποιότητας Ζωής τον κ. Νούση.
@ Φυσικά δεν πέτυχαν πολλά πράγματα αφού δεν έγιναν πιστευτά αυτά που τους είπαν και αρκετοί αποχώρησαν αγανακτισμένοι.
@ Στο χώρο του αμαξοστασίου βρέθηκε και ο πρώην αντιδήμαρχος και σημερινός δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Τσουρουκίδης τον οποίο δεν άφησε ο Κυριάκος Σταυρίδης να παραβρεθεί στην συζήτηση του με τους εργαζόμενους.
@ Έμαθα επίσης ότι χθες που είχε λαϊκή αγορά στις Κρηνίδες δεν πήγε απορριμματοφόρα της καθαριότητας και δεν γνωρίζω πως κάλυψαν το πρόβλημα.
@ Χθες για πρώτη φορά ο δήμαρχος Καβάλας απάντησε με επιστολή του προς τα ΜΜΕ της Καβάλας στα όσα έγραψε στο δελτίο τύπου του εξέδωσε χθες το πρωί η υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Ιωσηφίδου σχετικά με την ακτή της Καλαμίτσα και την δικαστική διαμάχη με την ΕΤΑΔ.
@ Στην απάντηση του ο δήμαρχος που επιμένει να θεωρεί την ακτή της ΕΤΑΔ με τα ίδια επιχειρήματα που είπε στο παρελθόν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ξέχασε να αναφερθεί στην ομολογία του νομικού συμβούλου του δήμου του κ. Παπαράλλη ότι η ακτή ανήκει στον δήμο όταν τον κάλεσε η αστυνομία
μετά την καταγγελία μου για τις παράνομες εργασίες ισχυρίστηκε ότι αυτή είναι του δήμου έτσι όπως αναφέρεται στο κτηματολογικό φύλλο από την εποχή Εριφυλλίδη. Αυτό γιατί δεν το αναφέρει ο δήμαρχος; Γιατί έχει επιλεκτική μνήμη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα