Φάμπρικα εξωδίκων και μηνύσεων στήθηκε στο Άσπρο Κτήριο για να μας φοβίσουν αλλά δεν μιλάνε για το εργατικό ατύχημα

Προφανώς από τα υπόγεια του Άσπρου Κτηρίου έχει στηθεί μια φάμπρικα με εξώδικα και μηνύσεις που μου στέλνουν προκειμένου να με εκφοβίσουν για να σταματήσω να γράφω και να μιλώ για τα κακώς κείμενα της σημερινής δημοτικής αρχής και αυτών που συνεργάζονται μαζί της.
@ Μετά τον ίδιο τον Μουριάδη, τον Χρόνη και το Σιμιτσή χθες εμφανίσθηκε και ο πρόεδρος του Δάτου ο κ. Λόλακας ο οποίος πιστεύει ότι με αυτά που έγραψα και είπα το συκοφαντώ.
@ Έγραψα λοιπόν από αυτή εδώ τη στήλη το οποίο το θεωρεί συκοφαντικό ότι “ ο πολύς κύριος Λόλακας να της κάνει σεξιστική επίθεση. Με αυτούς τους πολύ μάτσο κατεβαίνει στις εκλογές να τους χαίρεται”. Αυτά είναι συκοφαντικά όταν ο κ. Λόλακας έγραψε κάτω από σχόλιο μιας κυρίας που του ασκούσε κριτική τα εξής. “Εδώ στο Δάτο είμαστε φιλικοί και έχει και γαμπρούς και αν είσαι ελεύθερη σε περιμένουμε”. Αν αυτό που έγραψε ο κ. Λόλακας δεν τα θεωρεί σεξιστικά τότε μάλλον έχει χάσει την επαφή του με της Ελληνική γλώσσα.
@ Σε πιο σημείο λοιπόν το συκοφαντώ; Επίσης γιατί μου λέει ότι έγραψα ψέματα; Γράφει λοιπό στο εξώδικο, “ψευδώς πως εξαπέλυσα κάποια τάχα σεξιστική επίθεση σε συνδημότισσα μας”. Έγραψα ακριβώς τι έγραψε ο ίδιος και αν δεν καταλαβαίνει ότι αυτά που είπε είναι σεξιστικά τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της.
@ Ούτε χθες είδε το φως της δημοσιότητας κάποια ανακοίνωση της διοίκηση της ΔΕΥΑΚ αλλά και του σωματείου για το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή κατά την διάρκεια της αποκατάσταση της βλάβη των αγωγών αποχέτευσης στο “Περιστέρι”. Φαίνεται ότι θέλουν να κρυφτούν από το συγκεκριμένο περιστατικό διότι ξέρουν ότι δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο ασφαλείας.
@ Όμως και ο λαλίστατος κ. Ποτόλιας έχασε την μιλιά του που σε ανάλογες περιπτώσεις εργατικών ατυχημάτων έβγαζε φωτιές και από τα αυτιά του. Τώρα σιωπή γιατί;
@ Όσο ο Μουριάδης επιμένει, γιατί τώρα δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς, να ανοίγει εργοτάξια στο κέντρο της Καβάλας τόσο εξαγριώνει τους Καβαλιώτες που κατακαλόκαιρο ταλαιπωρούνται. Αυτή η έμπνευση του να αφήσει τη σφραγίδα, λέμε τώρα, του δημάρχου των έργο θα είναι και η αιτία της ήττας του στις 8 Οκτωβρίου.
@ Όπου αν σταθείς σε όποιο ταξί μπεις και όποιο λεωφορείο και αν χρησιμοποιήσεις ακούς τις διαμαρτυρίες για την αστοχία του δημάρχου να επιλέξει τον λάθος χρόνο για να ξεκινήσει τα συγκεκριμένα έργα.
@ Φυσικά κανείς δεν τον φταίει γιατί κρύφτηκε τα χρόνια της πανδημίας που θα έπρεπε να τα είχε εκμεταλλευτεί ώστε να είχε τελειώσει με όλες τις μελέτες και να έμενε μόνο τα κατασκευαστικό κομμάτι.
Τώρα ο κ. Μουριάδης ανακάλυψε το κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει και τώρα 2 μήνες πριν από τις εκλογές μιλάει ότι πρέπει να γίνει νέα κυκλοφοριακή μελέτη λέτε και είναι κάτι που μπορεί να πάρεις από το περίπτερο.
@ Συνέχεια βρίσκεται σε θέση άμυνας γιατί ήρθε η ώρα να δώσει τον απολογισμό των 4 ετών της δημαρχίας του και το μπλοκάκι του είναι άδειο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα