Φιλήμων Ξουλόγης “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κατεβάσει συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές”

Φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον Γιάννη Εριφυλλίδη για να κατέβει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του η Αθηνά Παναγιωτίδου. Επίσης συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να κατεβεί και ο Φιλήμων Ξουλόγης αλλά αυτό θα το αποφασίσει μαζί με την πολιτική του ομάδα και ανάλογα θα πράξει.
@ Ο Φιλήμων Ξουλόγης μου είπε και κάτι ακόμη χθες με τον οποίο μίλησα ραδιοφωνικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κατεβάσει συνδυασμό για τον δήμο Καβάλας. Έτσι γίνεται αντιληπτό ότι ενισχυμένος βγαίνει ο Εριφυλλίδης και εκεί που λέγεται ότι θα ρίξουν το βάρος τους αυτοί που βρίσκονται γύρω από την Τάνια
Ελευθεριάδου είναι σε κάποιον άλλο υποψήφιο δήμαρχο.
@ Η αδυναμία του Σωτήρη Σωτηριάδη να πείσει κάποιους που βρίσκονται κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ να κατεβούν μαζί του για να διεκδικήσουν τον δήμο Καβάλας δεν βρήκε πρόθυμους να βάλουν πλάτη και αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχουν οι δεσμοί εκείνοι με την κοινωνία του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που
νοιώθει συνεχώς να μειώνονται οι δυνάμεις τους όσο περνά ο καιρός.
@ Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να πετύχει ο Ντίνος Κλειτσιώτης “κλέβοντας” υποψηφίους από την Αναστασία Ιωσηφίδου. Το έκανε με τον Γιώργο Δαλακούρα και έσπασε τα μούτρα το επιχείρησε εκ νέου με την Μαγδαληνή Μπατάκα την οποία όμως έπεισε παρόλο που είχε ανακοινωθεί
από την Ιωσηφίδου να πάει μαζί του.
@ Από αυτά που κάνει ο Κλειτσιώτης καταλαβαίνω ότι δυσκολεύεται να βρει πρόθυμους Καβαλιώτες να συμπορευτούν πολιτικά μαζί του και γι ́ αυτό αναβάλει συνέχεια την πολιτική του δράση με διάφορες δικαιολογίες. Βλέπω ότι στο τέλος δεν θα κατεβεί.
@ Δεν νομίζω ότι θα έχει τύχη το αίτημα του δικηγόρου και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Νίκου Σιδηρόπουλου προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας, με την ιδιότητα του μέλους του, προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα άσκησης τριτανακοπής στην αγωγή που είχε ασκήσει η ΕΤΑΔΑ.Ε. κατά του Δήμου Καβάλας και του Ελληνικού Δημοσίου για την υπόθεση της αναγνώρισης της κυριότητας της Ακτής Καλαμίτσας Καβάλας. Πρόκειται για ένα ζήτημα μείζονος κοινωνικού, πολιτισμικού και οικονομικού ενδιαφέροντος της τοπικής κοινωνίας για το οποίο ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει θεσμική αρμοδιότητα βάσει του Κώδικα Δικηγόρων”.
@ Σημειώνω λοιπόν ότι από όσα μου είπε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Γιώργος Γραμμένος δεν βλέπει αυτή η περίπτωση να μπορέσει να περπατήσει.
@ Για μια ακόμη φορά η νταλίκα που μαζεύει τα σκουπίδια και τα ανεβάζει στον ΧΥΤΑ είχε χθες βλάβη και αναγκαστικά τα απορριμματοφόρα για να αδειάσουν τα σκουπίδια τους να ανεβούν μέχρι το χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ παίρνοντας αναγκάσθηκα μέσα από το Περιγιάλι. Φυσικά το πείσμα του Σταυρίδη να μη επιδιορθώσει το επικαθήμενο που είχε πάρει φωτιά και το παράτησε δεν έχει άλλο τέτοιο μεγάλο όχημα και αναγκάζει τους ήδη ταλαιπωρημένους οδηγούς των απορριμματοφόρων να ανεβαίνουν μέχρι το ΧΥΤΑ για να αδειάσουν τα σκουπίδια όλης της βάρδιας τους.
@ Όπως μου είπε και κάποιος εργαζόμενος στην καθαριότητα όλα είναι στον αυτόματο πιλότο και κανείς δεν νοιάζεται για την πορεία της υπηρεσίας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα