Φοβούνται και νέες δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ από την Δευτέρα

Χθες το πρωί αποδεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΚ και μπόρεσε η επιχείρηση να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων της.
@ Αυτό όμως που έχει εξοργίσει όλη την διοικητική και οικονομική δομή της επιχείρησης είναι ότι αναμένουν νέες δεσμεύσεις από τους υπόλοιπους εννέα που προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και διεκδικούν για δεύτερη φορά αποζημιώσεις.
@ Συνολικά οι τρεις πρώτοι που προχθές δέσμευσαν τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ μέσα στο 2019 πήρανε συνολικά 50.000 ευρώ ο καθένας τους. Η επιχείρηση μέχρι τώρα έχει δώσει 200.000 ευρώ σε όλους αυτούς που βρήκανε τον τρόπο να αρμέξουν την ΔΕΥΑΚ.
@ Όμως από την διοίκηση της ΔΕΥΑΚ ελπίζουν ότι θα δικαιωθεί η επιχείρηση στο εφετείο και θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα αυτοί που τα πήραν.
@ Δεν ξέρω αν θα το κάνουν αλλά πρέπει να τους κυνηγήσουν μέχρι να τους πάρουν και το τελευταίο ευρώ.
@ Αυτό που επίσης έμαθα είναι ότι και ο ΟΑΕΔ με εξώδικο ζητά από την ΔΕΥΑΚ να επιστρέψει χρήματα στον οργανισμό για το διάστημα που οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι ήτανε στο ταμείο ανεργίας και παράλληλα αποζημιώθηκαν από την επιχείρηση με τις τελευταίες αποφάσεις.
@ Καταλαβαίνει κανείς ότι η ζημιά για την ΔΕΥΑΚ είναι πολύ μεγάλη.
@ Αυτό που δεν έμαθα είναι αν πίσω από κάποιες προσφυγές κρύβεται και η νέα βουλευτίνα.
@ Η ερώτηση προς τον νέο δήμαρχο. Ανησυχεί καθόλου για την κατάσταση στην ΔΕΥΑΚ;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα