Φταίει και αυτή, φταίνε και οι άλλοι

Τελικά ενοχλώ πολύ με την καθημερινή κριτική μου τους διοικούντες τον δήμο της Καβάλας. Ενοχλώ γιατί αυτά που γράφω και λέω καθημερινά από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού “Seven New 94,4” είναι οι αλήθειες που προσπαθεί ο Μουριάδης να κρύψει από τους Καβαλιώτες.
@ Ξαφνικά έπιασε ο πόνος τον Χρόνη να μάθει αν ο “Μπάτης” λειτουργεί ή δεν λειτουργεί και γι ́ αυτό ρώτησε τον αστέρι των οικονομικών του δήμου Γιάννη Προμούσα μήπως και τον διαφωτίσει. Φυσικά τι να του πει ο Γιάννης ότι μια ανώνυμη εταιρεία όταν παρουσιάζει κύκλο εργασιών και καταβάλει τους
φόρους της, λειτουργεί. Αλλά ο Χρόνης επειδή θέλησε να κάνει τον έξυπνο και να την βγει στον Μάκη Παπαδόπουλος είπε να τον βαρέσει κάτω από την μέση.
@ Το θράσος του Χρόνη έφτασε ακόμη να σχολιάσει και το κόψιμο των δένδρων μέσα στον “Μπάτη” καθόλα νόμιμα για να καλύψει το κούρεμα που έκανε ο Μουριάδης στα δένδρα της πλατείας 28ης Οκτωβρίου εντελώς παράνομα.
@ Ποιος μιλάει αυτός που δεν πλήρωσε 2 εκ. Ευρώ το ρεύμα της ΔΕΥΑΚ αλλά πλήρωσε για τις προσλήψεις 13 ατόμων 300.000 ευρώ προκειμένου να κάνει τα ρουσφέτια του σε αυτούς που δέχθηκαν να μπουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Μουριάδη.
@ Τον αντιδήμαρχο Σταυρίδη όπως ο ίδιος αποκάλυψε τον ενημέρωσαν για την καταγγελία που έκανα για τις παράνομες εργασίες που είχε ξεκινήσει την περασμένη Πέμπτη στην ακτή της Καλαμίτσας και ταράχθηκε το πουλάκι.
@ Αμέσως ενημέρωσε τον Μουριάδη που βρισκόταν στην Αθήνα και του έδωσε εντολή να πει ψέματα στην αστυνομία ότι η ακτή ανήκει στον δήμο και τον πίστεψαν.
@ Με αφορμή το σχόλιο της στήλης την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τις
ευθύνες της διοίκησης του ΟΛΚ στο θέμα της υποπαραχώρησης του λιμένα
«Φίλιππος Β», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με δημόσια
παρέμβασή του, πήρε θέση στο θέμα.
Τι είπε σε συνέντευξή του; Ότι δεν ευθύνεται η σημερινή διοίκηση, αλλά η
προηγούμενη για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, επειδή ο σχετικός φάκελος εστάλη
ελλιπής. Θα συμφωνήσω μαζί του έχει δίκαιο.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό, σύμφωνα με το συγκεκριμένο σκεπτικό;
Ότι δεν φταίει ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος Άγγελος Βλάχος, αλλά η
προκάτοχός του, Άννα Θυσιάδου, μαζί όμως με μια σειρά από πρόσωπα που
στελέχωναν τον Οργανισμό από πριν και συνεχίζουν και τώρα.
Ανάμεσά τους, ο νομικός σύμβουλος, Νίκος Σουλίδης, στον οποίο καταλογίζονται οι μεγαλύτερες ευθύνες για το πρόβλημα ως ο πλέον αρμόδιος επί της διαδικασίας, καθώς και ο Πρόεδρος, Γιώργος Φιλόσογλου.
Ταυτόχρονα, η ευθύνη του ελλιπούς φακέλου βαρύνει -έστω εμμέσως- και τα μέλη
του Δ.Σ. του Οργανισμού, μεταξύ των οποίων και τη σημερινή συνυποψήφια του κ. Παναγιωτόπουλου, Ειρήνη Βρανά, υποψήφια βουλευτή Καβάλας της Νέας
Δημοκρατίας. Είπατε κάτι;
@ Η Θυσιάδου έχει μεγάλες ευθύνες αλλά όλοι οι παραπάνω δεν έχουν;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα