Γεια σου ρε Βαγγέλη που ό,τι πιάνεις, στάχτη γίνεται!


@ Άλλη μια επιτυχημένη επιλογή Βαγγέλη μου η Τάνια, την πιστώνεσαι και αυτήν! Επί των ημερών σου κατάφερες ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ένα από τα χειρότερα ποσοστά του σε όλη την χώρα και να μην βγάλει καν βουλευτή στην Καβάλα!
@ Στο ΣΥΡΙΖΑ, βλέπεις, μπορεί να είναι ό,τι είναι, αλλά τραμπούκοι και ψευτοτσαμπουκάδες δεν υπήρξαν ποτέ. Ούτε βέβαια ο παραδοσιακός τους ψηφοφόρος γούσταρε τις γύρες που έχεις κάνει στην πολιτική σου πορεία: από ομάδα κρούσης ‘Κένταυρος’ στην ΟΝΝΕΔ, μετά στην Πολιτική Άνοιξη του
δεξιότατου Σαμαρά, φλερτ κάποια στιγμή μπας και βγεις Δήμαρχος με την Χρυσή Αυγή, ακροδεξιός Καμμένος στην πορεία, τί νόμιζες; Ο χώρος μπορεί να έχει κάνει κι αυτός μεγάλα λάθη και να τα πληρώνει, αλλά τα έχει πια αντιληφθεί – εκτός ίσως από τον ίδιο τον Τσίπρα.
@ Λύσσαξες να τρέχεις στις συγκεντρώσεις και στο γραφείο της και νάσου στο Φέισμπουκ τα “ζήτω η Τάνια” μαζί με τον Μανωλιό και τον έτερο γίγαντα τον Βογιατζίδη. Άντε και καταφέρατε να του πάτε καμιά 200αριά-300αριά ψηφαλάκια, αλλά αυτοί που τους έφυγαν και πήγαν στο ΚΚΕ και στη Ζωή ήταν απείρως περισσότεροι, προφανώς!
@ Φυσικά, η ευθύνη της Τάνιας είναι εξίσου μεγάλη, αλλά εκείνη σιγά μην σκάσει που έχασε την έδρα. Οι αμοιβές της από τα δικαστικά στα Λιπάσματα και τα Πετρέλαια να είναι καλά…@ Θα μου πεις, κι εσύ γερό κομπόδεμα έχεις κάνει, εφάπαξ μεγάλο πήρες, συνταξάρα παίρνεις, δεν έχεις ανάγκη. Αλλά πως τα έχεις καταφέρει έτσι, είναι πραγματικά για βιβλίο!
@ Όχι ότι ο συνεπώνυμός σου ο Λεωνίδας τα κατάφερε καλύτερα για τον φίλο του τον Ανδρουλάκη.
Ξέρεις πόσες φορές μού έχουν παραπονεθεί από τη Νομαρχιακή “τί δουλειά έχουμε εμείς με αυτούς”, “τί τούς πήρε να τους υπερασπιστεί;”… Και περηφανεύονταν οι δικοί σου ότι βγάλανε πρώτο τον Λεωνίδα αντί του Παπουτσή, αλλά Βαγγέλη μου, η έδρα πέταξε. καλέ μου!
@ Κάτσε λοιπόν να θαυμάζεις τα έργα σου και να έχεις και την γκρίνια του Κελαϊδιστάν – με εξαίρεση τον Μανώλη, αυτός μόνο κασέτα παίζει – που είναι όλοι εκτός Πετρελαίων και, φυσικά, σιγά μην γυρίσουν ποτέ.
@ Σαμπάνιες ανοίγανε χθες άκουσα στο δύο εργοστάσια από την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και τον αποκλεισμό της Τάνια από το κοινοβούλιο. Όχι γιατί την φοβόταν αλλά γιατί είχε γίνει ως βουλεύτρια συνήγορος τους στην βουλή. Τίποτε δεν της άρεσε και όλα τα έβρισκε παράνομα. Ελπίζω τώρα να κατάλαβε ότι νόμιμα ο κόσμος την έστειλε στο σπίτι της.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα