Γιώργος Γουνελάς: Εμείς αναγκάσαμε τον Δήμαρχο να βάλει την επισκευή της σκεπής στο έργο του κλειστού της Καλαμίτσας!

Καθαρή απάντηση του Γιώργου Γουνελά προς όσους μιλάνε για την “κακή” αντιπολίτευση που εμποδίζει τον Μουριάδη να κάνει έργο. Ο δημοτικός σύμβουλος του Μάκη Παπαδόπουλου θύμισε πως ο ίδιος ο Μουριάδης έχει απεντάξει έργα από σίγουρη χρηματοδότηση, όπως για παράδειγμα το περιβόητο Λύκειο Κρηνίδων, ενώ άλλαξε “στο μούχτι” το έργο της ανακαίνισης του κλειστού της Καλαμίτσας μετά από πίεση του ίδιου και της παράταξης του Μάκη Παπαδόπουλου.
@ «Όταν εμείς λέγαμε πως είναι απαράδεκτο να ξοδέψουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να φτιάξουμε το κλειστό της Καλαμίτσας, χωρίς να φτιάξουμε τη στέγη ή να ενισχύσουμε τα νέα αθλήματα όπως το τένις, ο κ. Μουριάδης, οι ραδιοφωνικοί του υποστηρικτές και ο Βαγγέλης Παππάς μας κατηγορούσαν ότι δεν ψηφίσαμε το έργο της ανακαίνισης του κλειστού της Καλαμίτσας. Τώρα που ξαφνικά άλλαξαν το έργο και έβαλαν μέσα την επισκευή της στέγης και υποδομές για το τένις θα βγουν να πουν ότι είχαμε δίκιο; Όχι βέβαια» επισημαίνει με μια κάποια πικρία ο Γιώργος Γουνελάς.
@ Η αντιπολίτευση σώζει συνέχεια τους Καβαλιώτες από τις ιδεοληψίες του Μουριάδη. Τον ανάγκασε να πάρει πίσω την απόφαση της Αλληλεγγύης εναντίον των εργαζόμενων στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και να βάλει στη χρηματοδότηση του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ την επισκευή της στέγης στο κλειστό της Καλαμίτσας. Όπως τον ανάγκασε να μειώσει τα δημοτικά τέλη κατά 40%.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα