Η αγάπη χάθηκε στην σκόνη

Δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα μέχρι τις Εθνικές εκλογές αλλά δεν γίνετε ορισμένοι ξύνονται στη γλίτσα .(όχι δεν είμαι τσομπάνης).

@ Η Αγάπη που χάθηκε στη σκόνη. Κανείς τη προηγούμενη εβδομάδα δεν σκέφθηκε την Αγάπη. Την Αγάπη όπως τη περιέγραψε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος. Την Αγάπη που θέλαμε να την τραγουδήσουμε, να την εξυμνήσουμε , για να απλωθεί το μήνυμα της στις καρδιές των παιδιών μας και στις δικές μας . Δυστυχώς την Αγάπη δεν τη θυμήθηκε, ούτε ο φιλοξενούμενος διάσημος συνθέτης κι ας εμπνεύστηκε από αυτήν ,ούτε οι οικοδεσπότες που αντέδρασαν με τρόπο που δεν συνάδει με το ρόλο τους και για ορισμένους με τη θέση τους . Πολύ περισσότερο δε , που όλοι τους, με τις άστοχες ενέργειες –συνεννοήσεις τους – ξιπασιές τους- άφησαν στα παιδιά που συμμετείχαν, σαν ανάμνηση ένα πικρό χαμόγελο και σαν γεύση έναν σκληρό, πραγματικό κόσμο ,που ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους . Η Αγάπη δεν ξεπέφτει.

@ Θέλω πολύ να καταλάβω την νοοτροπία του Καβαλιώτη που όλα θέλει με το παραμικρό να τα παραβλέπει και να τα συγχωρεί. Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω . Εγώ την άφησα την Καλαμίτσα τέσσερα χρόνια να φτάσει σε αυτό το κακό χάλι που είναι σήμερα ; Πήγε λέει να ευπρεπίσει το χώρο της ακτής γιατί κάνουν μπάνιο οι Καβαλιώτες και σε λίγο οι τουρίστες .Τι μας λέτε; Εσύ δεν ήσουν Μουρ που διαλαλούσες ότι θα παραιτηθείς αν δεν γίνει η ακτή των Καβαλιωτών ; Όχι δεν θέλω να παραιτηθείς, θέλω να τη πάρεις στο όνομα του Δήμου . Μπορείς ; Δεν μπορείς. Πάλι μπαρούφα και ψέματα , φρου φρού – αρώματα και όπου βγεί.

@ Δεν ξέρω αν οι διαγραμμίσεις που άρχισαν να γίνονται στη Παλιά Πόλη ταιριάζουν με την εικόνα και το <<χαραχτήρα>> που θα πρέπει να έχουν τέτοιες περιοχές . Πολύ χοντρές γραμμές και εντονότατα χρώματα Θα μου πείτε , έτσι γίνονται αυτά , για να φαίνονται και απο δορυφόρο Οι Βυζαντινοτέτοιοι έχουν να πούν κάτι ;

@ Στο χώρο μπροστά στο άγαλμα και πίσω κάτω από το άγαλμα του Μεχμέτ Αλη ,υπήρχαν αντίστοιχα δύο μεγάλοι ελεύθεροι χώροι .Για λόγους που επέτρεπε η εποχή ο Αείμνηστος Λευτέρης έκανε τις επεμβάσεις που έχουμε και σήμερα και στους δύο χώρους. ΟΚ . Σήμερα πλέον με νέα δεδομένα και διαφορετικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να μελετηθεί μια άλλη διαμόρφωση θα έλεγα των χώρων αυτών ; Δημιουργία περισσότερων ελευθέρων επιφανειών για κάθε χρήση .Κάτι πήγε να γίνει επί Στάθη αλλά δυστυχώς ούτε αυτός είχε τις αντοχές που θα έπρεπε. Άλλες εποχές.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα