Η άσχετη Γεννηματά υπερασπίζεται τους 135 χωρίς να γνωρίζει βασικές παραμέτρους του προβλήματος- Τρέχει πίσω από το Σύριζα συνειδητά

Please select a featured image for your post

@ Δεν το αντέχω να βλέπω το παλιό ΠΑΣΟΚ και σημερινό ΚΙΝ.ΑΛ να ξεφτιλίζεται με αυτόν τον τρόπο γι΄ αυτό θα προσπαθήσω μέσα από τις ερωτήσεις μου να καταλάβω τι ακριβώς περιμένει η κ. Γεννηματά με αυτή την πολιτική που αναβιώνει της δεκαετίας του ΄80 να καταφέρει.
@ Λέει λοιπόν στο δελτίο που εξέδωσε μετά τη συνάντηση της με τους εκπροσώπους των 135 ότι « Η εξυγίανση και η επιβίωση της μοναδικής πια στη χώρα Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων είναι επιτακτική ανάγκη.
Θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσει τι εννοεί εξυγίανση μιας επιχείρησης και πως την εννοεί. Εννοεί να σκοτώσουν τις κατσαρίδες και τις κάμπιες διότι αν δεν εννοεί αυτό τότε μάλλον έχει μαύρα μεσάνυχτα από ποια επιχείρηση είναι υγιής.
@ «Η κυβέρνηση δεν επιτρέπεται να κάνει τα στραβά μάτια και να βάζει ουσιαστικά πλάτη στα πρωτοφανή και ανεπίτρεπτα παιχνίδια του εργοδότη».
Ποια είναι τα ανεπίτρεπτα παιχνίδια του ιδιώτη που λέει η κ. Γεννηματά και στα οποία η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια»; Επιτρέπεται κύρια Γεννημάτα ο δανεισμός εργαζομένων από μια εταιρεία σε μια άλλη όπως κάνει η ΕΛΦΕ; Νομίζω ότι θα έπρεπε να το ξέρετε άλλωστε είναι δικό σας κατασκεύασμα των πρώτων χρόνιων της κρίσης που ψηφίσατε την δυνατότητα δανεισμού. Άρα για ποιο πράγμα μιλάτε;
@ «Με τους εργαζόμενους έρμαιο, χωρίς δικαιώματα, με σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους και σημαντικά προβλήματα περιβαλλοντικής επιβάρυνσης».
Ποιος είναι έρμαιο ποιανού κ. Γεννηματά οι εργαζόμενοι ή εταιρεία; Δεν αναρωτηθήκατε κ, Γεννηματά πως γίνεται να δουλεύουν 600 άτομα χωρίς να αισθάνονται έρμαια της εταιρείας και να υπάρχουν κάποιοι που παρουσιάσθηκαν σε δικαστήριο κατά της εταιρείας ως μάρτυρες κατηγορίας να είναι τα έρμαια;
@ «Το Κίνημα Αλλαγής θα επαναφέρει άμεσα το θέμα στην Βουλή και θα εντείνουμε την πίεση μας, ώστε εργοδότης και Κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Μη πάτε κ. Γεννηματά με αυτά τα στοιχεία που παρουσιάσατε παραπάνω γιατί θα γίνετε ρεζίλι. Εκτός και αν δεν σας πειράζει αρκεί να δείξετε ότι είστε μαζί με αυτούς που φωνάζουν εν αδίκω.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα