Η Δήμητρα Τσανάκα προσπαθεί δίνοντας τη στήριξη της στον Μουριάδη να διατηρήσει τη συνοχή της δημοτικής της ομάδας

@ Έμαθα ότι η Δήμητρα Τσανάκα βγήκε όπως το συνηθίζει ενθουσιασμένη από τη χθεσινή συνάντηση της με τον δήμαρχο. Τελικά αφού τόσο πολύ την ενθουσιάζει η παρέα του Μουριάδη να δίνουν κάθε μέρα ραντεβού στις πέντε το απόγευμα σαν του Εγγλέζους και να πίνουν τσάι με πορτοκάλι και κανέλα.
@ Τελικά η πρώην δήμαρχος δεν άντεξε και αποκαλύφθηκε και όλα αυτά τα δάκρυα που έριχνε τις προηγούμενες μέρες για τον καημένο Άρη Βέρρο που τον αδίκησε το άτιμο το σύστημα ήταν ψεύτικα.
@ Η Δήμητρα Τσανάκα θυσίασε την πολιτική της αξιοπρέπεια για να διατηρήσει στις τάξεις της παράταξης της μερικούς δημοτικούς συμβούλους που αλληθωρίζουν εδώ και 15 μήνες προς την πλευρά του Μουριάδη. Να γνωρίζει όμως η Δήμητρα ότι το μοιραίο όσο και αν προσπαθεί δεν θα το αποφύγει.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα