Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση

@ Χθες διαπίστωσαν την επικοινωνιακή αφύπνιση της ΝΔ στην Καβάλα με πολλά στελέχη της να στηρίζουν την ανακοίνωση που εξέδωσε η νομαρχιακή της προς τον Σύριζα για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Βασιλικού υπέρ του Κουφοντίνα ή όχι.
@ Φαίνεται λοιπόν ότι ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από τις θέσεις των Συριζαίων σε τοπικό επίπεδο και από την διαχείριση των δηλώσεων Βασιλικού και βγήκαν στον ξέφωτο προκαλώντας τους να απαντήσουν σε όσα τους βάζουν ρωτώντας τους με την ανακοίνωση τους.
@ Μου έκανε εντύπωση αυτό που μου είπε ο πρώην αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης για τις δηλώσεις Βασιλικού ότι έτσι όπως αντιμετωπίζεται από τον Σύριζα ο Κουφοντίνας επωάζεται από το κόμμα της αντιπολίτευσης η τρομοκρατία.
@ Χθες μια πλειάδα στελεχών της ΝΔ της Καβάλας είπαν την άποψη γύρω από το θέμα των δηλώσεων του Βασιλικού μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» όπως η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και η Βάσω Μήττα- Παπουτσή, ο Τσαλταμπασίδης, ο Αντωνιάδη και ο Μαρκόπουλος. Επίσης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος και η γραμματέας της νομαρχιακής Παπαδοπούλου.
@ Αυτό που επίσης πρέπει να σημειώσω είναι ότι από την πλευρά της ΝΟΔΕ έγινε μεγάλη κινητοποίηση η οποία έφτασε μέχρι και την Αθήνα η οποία τώρα κατάλαβε τι έγινε.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα