Η μαχαιριά του Δράκου στον Ντίνο, η συνάντηση Μητσοτάκη με Παναγιωτόπουλο και ο Χρόνης ο σοσιαλιστής

Τα αλαμπουρνέζικα ο Δράκος που τα λέει δημόσια ούτε και ο ίδιος τα καταλαβαίνει. Αφού εδώ και δεκαετίες πουλάει την κομματική του πραμάτεια ως αυθεντία του δεξιού χώρου ήρθε τώρα να δηλώσει ότι τα έκανε μαλλιά κουβάρια με τις πρωτοβουλίες που πήρε ότι δεν θα περάσει κανένας δεξιός
στον δεύτερο γύρω των δημοτικών εκλογών για τον δήμο της Καβάλας.
@ Φυσικά αυτή του η δήλωση πάγωσε το στρατόπεδο του Ντίνου Κλειτσιώτη που είδε να βάλετε από τα φίλια πυρά του Δράκου. Προφανώς η πολιτική τους σχέση πέρασε σε άλλο επίπεδο μετά την αποτυχία να συμπορευτούν με την Αναστασία Ιωσηφίδου.
@ Ο Δράκος που λειτουργεί ως αφεντικό και όχι ως πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής ανέλαβε πρωτοβουλίες πάνω από το μπόι του στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι αυτός είναι ο ρυθμιστής των δημοτικών εξελίξεων από την πλευρά της ΝΔ για τον δήμο της Καβάλας.
@ Απέτυχε φυσικά παταγωδώς αφού αντί να συσπειρώσει όλες τις τάσεις επέφερε την διάσπαση και την εχθρότητα.
@ Έμαθα παρά τη διάψευση που δέχθηκα από το περιβάλλον του ότι δεν είχε κλειστεί ραντεβού με τον πρωθυπουργό και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο την περασμένη εβδομάδα. Τελικά έγινε αυτό το ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία τους.
@ Ο Κώστας Κατσιμύγας κάνει μια αγωνιώδη προσπάθεια να κατεβεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης έχοντας όμως και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και με διαρροές από την Χαριλάου Τρικούπη θέλουν να βγάλουν μπροστά τον πρώην δήμαρχο Κομοτηνής το κ. Πετρίδη. Αλλά αυτός πέρα βρέχει.
@ Να πω εδώ ότι έχω βαρεθεί να ακούω για τον Πετρίδη ότι κατεβαίνει, δεν κατεβαίνει και να κάνει νάζια με την πιθανή υποψηφιότητα του.
@ Μετά από τρεις μέρες και αφού η αντιπεριφέρεια έδωσε στη δημοσιότητα τις περιοχές όπου απαγορεύεται το μπάνιο αναφέροντας παράλληλα το πρόβλημα με την βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό της ΔΕΥΑΚ είπαν να βγάλει και ο Χρόνης μια δική του ανακοίνωση με το πρόβλημα για να μην τον κατηγορήσουν ότι κρύβει την αλήθεια αφού την ξεφούρνισε το δελτίο του Αλέξη Πολίτη.
@ Έτσι παραδέχθηκε εμμέσως ότι από την περασμένη Παρασκευή δεν είχε κάνει τίποτε και άφησε τους Καβαλιώτες να κάνουν το μπάνιο τους στην Άσπρη Άμμο και το Περιγιάλι.
@ Μιλάμε για την επιτομή της ανευθυνότητας.
@ Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα πρόεδρο που δεν έχει να πληρώσει η επιχείρηση που διοικεί το ηλεκτρικό ρεύμα και να υπερηφανεύεται γι ́ αυτό ενώ παράλληλα έχει εκτοξεύσει μέσα σε ένα χρόνο το 2021 το χρέος κατά 250.000 ευρώ φτάνοντας τις συνολικές ζημιές πάνω από τα 33 εκ ευρώ.
@ Δεν ξέρω πόσα άλλα χρήματα προστέθηκαν στις συσσωρευμένες ζημιές τα έτη 2022 και 2023 αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι όποια νέα διοίκηση προκύψει τον Οκτώβριο που δεν θα είναι του Μουριάδη θα βρει μια διαλυμένοι ΔΕΥΑΚ με πολλά οικονομικά ανοίγματα. Με λίγα λόγια θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα