Η μεγαλύτερη πολιτική εκδήλωση που είχε να γίνει χρόνια στην Καβάλα από τον Μάκη Παπαδόπουλο

Μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έγινε από την δημοτική παράταξη ” ο τόπος της ζωής μας” του Μάκη Παπαδόπουλου την περασμένη Παρασκευή σε αίθουσα του κινηματογράφου “Απόλλων”. Πάνω από 500 άτομα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες βρέθηκαν στην αίθουσα όπου έγινε η εκδήλωση στο φουαγέ και έξω από τον κινηματογράφο στον πεζόδρομο της οδού Φιλελλήλων.

Ήταν μια παρουσιάσει 85 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του “τόπου της ζωής μας” δείχνοντας την αποδοχή που έχει ο συνδυασμό στον κόσμο.

Στην παρουσιάσει των υποψηφίων του Μάκη Παπαδόπουλου βρέθηκε και όλη η νομαρχιακή της ΝΔ από τον πρόεδρο της Μπάμπη Δράκος τον αντιπρόεδρος της Ιορδάνης Παπαντίδη και του πρώην βουλευτή Μίμη Χριστοφιλογιάννη. Αίσθηση έκανε η παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψήδη και των περιφερειακών του συμβούλων Θόδωρου Μαρκόπουλου και Αλέξανδρου Ιωσηφίδη. Επίσης διαβάστηκε το μήνυμα που έστειλε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος που στηρίζει την προσπάθεια που κάνει ο Μάκης Παπαδόπουλος και ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή η ανακοίνωση της πρόθεσης του να τον βοηθήσει.

Ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν από τον κόσμο που κατέβηκε για να συμμετάσχει στην παρουσίαση των 85 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και αυτό που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν ότι σε αυτούς του καιρούς το να μπορέσει να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον τόσων Καβαλιωτών να συμμετέχουν στην παρουσιάσει ενός δημοτικού ψηφοδελτίου δείχνει ότι ο κόσμος στέλνει το μήνυμα ότι φτάνει ποια με τη σημερινή διοίκηση του Μουριάδη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα