Η πολιτική κενότητα θέλει να διοικήσει πάλι τον δήμο

Με πεταλούδες και αστεράκια δεν διοικείται ο δήμος κ. Αργυρίου

Τι ωραία τα λέει η κ. Αργυρίου η υποψήφια του Μουριάδη που αντιμετωπίζει την πολιτική με όρους ψυχολογίας αλλά και απόλυτης πολιτικής κενότητας.
@ Διαβάστε τι έγραψε. “Τα συναισθήματά μου; Ενθουσιασμός και Συγκίνηση. Χαρά και Ανυπομονησία.
Όσοι με γνωρίζουν, αναγνωρίζουν το πάθος μου σε ό,τι κάνω. Ιδίως όταν αφορά σε σύγκλιση δυνάμεων.
Στην Ψυχολογία άλλωστε οι λύσεις χρειάζονται κατανόηση αλλά και κοινή πορεία στην αντιμετώπιση”.
Δηλαδή ποια κοινή πορεία μπορεί να έχει κάποια άλλη παράταξη του δημοτικού συμβουλίου με τη παράταξη του Μουριάδης η οποία ακόμη δεν ξέρει τι εκπροσωπεί; Ωραία να λέγονται τα παραπάνω αλλά στην πολιτική αυτές οι αμπελοφιλοσοφίες δεν ισχύουν.
“ Πιστεύω στους ανθρώπινους πόρους και στο ταλέντο αυτής της Πόλης”.
@ Ένα παράδειγμα μπορεί να μου δώσει η κ. Αργυρίου; Αν θεωρεί ταλέντο τα κοκτέιλ στα μπαρ για την ενίσχυση του ταμείου των καρκινοπαθών και πέντε, έξη τσάντες κάθε Σεπτέμβριο στα παιδιά φτωχών οικογενειών να με συμπαθά ομολογώ ότι αυτό είναι ένα ταλέντο που μόνο αυτή διαθέτει.
@ “Πιστεύω στην διαφάνεια και στην λογοδοσία όταν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον.
Πιστεύω στην ειλικρίνεια και στην απλότητα όταν πρόκειται για συναλλαγές με τους συμπολίτες μου.
Πιστεύω στην οικοδόμηση ισχυρότερων δεσμών μεταξύ των διαφορετικών κοινοτήτων της Πόλης μας.
Πιστεύω στην ενεργητική ακρόαση για αυτό επιθυμώ να γίνω η φωνή σας”. Αναρωτιέμαι όλα τα παραπάνω τα βρήκε η κ. Αργυρίου στο πρόσωπο του Μουριάδη; Αν είναι δυνατόν.
@ “Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης πίστεψε σε εμένα και με τίμησε με την πρόσκλησή του, να είμαι μέλος της ομάδας του « Σύγχρονου Δήμου». Στόχος μου να εργαστώ συλλογικά και συνεργατικά για την επίτευξη ενός κοινού οράματος : Μιας πόλης με ταυτότητα.
Είμαι βέβαιη πως μπορούμε να κάνουμε για την πόλη μας το καλύτερο, αρκεί να είμαστε μαζί. Γιατί αυτή είναι η δύναμη μας. Ξεκινάμε ΜΑΖΙ!”.
@ Λέει λοιπόν η κυρία Αργυρίου ότι ο δήμαρχος πίστεψε σε αυτή και της έδωσε την ευκαιρία να την κάνει άμισθο σύμβουλο του. Άρα 4 χρόνια λογικά πρέπει να έχει παράξει έργο το οποίο μπορεί να μου πει ποιο είναι; Δεν νομίζω ότι θα μπορεί να αναφέρει πολλά πράγμα μπορεί και τίποτε γιατί εκτός από φωτογραφίες και παρουσιάσεις βιβλίων δεν ξέρω να έχει βοηθήσει από τη θέση της στον δήμο την
Καβαλιώτικη κοινωνία της Καβάλας. Μιλάμε για τη απόλυτη πολιτική κενότητα.
@ Το δίδυμο Δράκου και Μαρκόπουλου μπορεί να μου πει που πήγαινε μαζί προχθές γύρω στις δέκα και μισή ανεβαίνοντας προς την οδό Ομονοίας; Μήπως να κλείσει κανένα υποψήφιο για τον Τοψίδη;
@ Νομίζω ότι ο κ. Δράκος που δεν λέει να βάλει μυαλό και πιστεύει ότι θα το ξεπεράσει το πρόβλημα της διαγραφής από την ΝΔ όπως και το 2019 να του πω ότι αυτή την φορά θα την πατήσει. Ο Μητσοτάκης το δήλωσε καθαρά, ότι όποιος δεν στηρίξει τις επιλογές τους για υποψήφιους περιφερειάρχες ο δρόμος θα είναι ένας και μοναδικός η διαγραφή.
@ Επίσης μπορούν και τα υπόλοιπα μέλη της νομαρχιακής που δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μια επιλογή έχουν μόνο να στηρίξουν ανοιχτά την υποψηφιότητα του Μέτιου να ακολουθήσουν στην έξοδο τον Δράκο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα