Η πτήση «γαλατάδικο» έγινε πτήση μεσημβρινού γεύματος! – Μεγάλη η ταλαιπωρία δεκάδων επιβατών

Για όσους ταξιδεύουν συχνά γνωρίζουν ότι οι πρωινές πτήσεις αεροσκαφών από και προς τα αεροδρόμια Αθήνας και περιφέρειας ονομάζονται «γαλατάδικα» μια και εκείνη την ώρα παλιά γυρνούσε ο γαλατάς και μοίραζε το γάλα.

Οι πτήσεις αυτές είναι εξυπηρετικές αν και στα άγρια ξημερώματα γιατί σε πολλούς δίνει την ευκαιρία αυθημερόν να κατέβουν στην Αθήνα για τις δουλειές τους.

Χθες είχαμε όμως μια πτήση που θα την θυμούνται όσοι την επέλεξαν για να επιστρέψουν πίσω στην Καβάλα, από το κλεινόν άστυ, μια και η προγραμματισμένη πτήση από Αθήνα και το Ελευθέριος Βενιζέλος, έφτασε μεν στην Καβάλας στις 9:45 το πρωί στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος, αλλά με βλάβη δε, που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης στο αεροσκάφος με αποτέλεσμα να δεχθούν οι επιβάτες πολλές αναταράξεις.

Οι σωστά πράξαντες πιλότοι προσγείωσαν το αεροσκάφος στην Καβάλα με ασφάλεια και φυσικά ειδοποίησαν συνεργείο να το επισκευάσει αλλά και άλλο αεροσκάφος να έρθει από την Αθήνα να παραλάβει τους επιβάτες που προορίζονταν για το Ελευθέριος Βενιζέλος οι οποίοι προσγειώθηκαν εκεί μετά τη μιάμιση το μεσημέρι.

Μεταξύ των επιβατών σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα που φανταζόμαστε θα άλλαξε και τα ραντεβού της που είχε στα υπουργεία!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα