Η Τάνια στην Αθήνα για να καθοδηγήσει τον Αλέξη και ο Αλέκος της Αλάνας

Τώρα ησύχασα η Τάνια κατέβηκε στην Αθήνα για να προσφέρει στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να μη χάσει την δεύτερη θέση. Μετά από αυτή την πληροφορία που έδωσε η ίδια μέσω του fb μπορούν οι Συριζαίοι της χώρας από τώρα να πανηγυρίζουν ότι ο Αλέξης θα κάνει μαζί με την Τάνια που τον καθοδηγεί την ανατροπή.
@ Με χθεσινό του δελτίο τύπου ο βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης παίρνει θέση για την αλάνα της Ηρακλείτσας που ο Αλέκος ήθελε να την περιφράξει.
@ Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου του ο Λαζαρίδης αναφέρει. «Ο κ. Χαντιτάτζι να σεβαστεί τους νόμους και θα είμαστε δίπλα του, έχουν δίκιο οι κάτοικοι της Ηρακλείτσας που αντιδρούν» «Ως Νέα Δημοκρατία, πιστεύουμε στην ανάγκη των επενδύσεων για τη χώρα. Μια τέτοια είναι αυτή που πρόκειται να γίνει στη Νέα Ηρακλείτσα. Θα πρέπει βεβαίως να καταλάβει ο επενδυτής, ο κ. Χαντιτάτζι,
ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν νόμοι, υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο οφείλει να σεβαστεί και να τηρήσει, ώστε και με τη βοήθεια στη συνέχεια όλων μας να προχωρήσει σε αυτή την μεγάλη επένδυση».
Δεδομένου δε ότι το ΤΑΙΠΕΔ, όταν έβγαλε τη σχετική προκήρυξη, δεν μπορούσε να προσδιορίσει τι ακριβώς θα γίνει στην Αλάνα, ο κ. Λαζαρίδης, πέρα από τις βίλες που θα κατασκευαστούν στο χώρο, προτείνει να φτιαχτεί και ένα 4άστερο ή 5άστερο ξενοδοχείο, προκειμένου η περιοχή μας, «να αποτελέσει πόλο έλξης υψηλού ποιοτικά τουρισμού».
Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι τις επόμενες μέρες θα ζητήσει συνάντηση με τον κ. Χαντιτάτζι, «ώστε να μου αναλύσει το πλάνο και το σχέδιό του του και να του καταστήσω σαφές ότι θα πρέπει να σεβαστεί το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη χώρα μας. Αν αυτό δεν μπορεί να το αντιληφθεί, είναι πρόβλημά του.
Θα έχουμε πρόβλημα στην πορεία υλοποίησης του project του. Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλάβει πως δεν μπορούμε να πορευτούμε με τη λογική ‘’και με τον παρά μου και με την κυρά μου’’. Έχουν δίκιο οι κάτοικοι της Ηρακλείτσας που αντιδρούν. Υπάρχει ένα πλαίσιο, υπάρχει μια χώρα σοβαρή, μια κυβέρνηση που πιστεύει στις επενδύσεις και τους επενδυτές. Θα είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε να ξεπεράσει ενδεχόμενες αγκυλώσεις και εμπόδια γραφειοκρατικά, όμως μέσα σε ένα πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι του κράτους».
@ Δεν ξέρω αν θα βρει ο Λαζαρίδης κάποια άκρη με τον Αλέκο, φοβάμαι πως όχι γιατί ο άνθρωπος πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι. Τα ίδια είχε κάνει όταν είχε πάρει με το μυαλό του τον ΑΟΚ που έβριζε τον Αυγενάκη γιατί δεν του έκανε τα κέφια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα