Ήρθε ο Μεσίας από τις Βρυξέλλες για να σώσει τον Μουριάδη από το βατερλό του

Ένας που ζει στις Βρυξέλλες και δεν ζει την καθημερινότητα του δήμου Καβάλας μπορεί να έχει άποψη γιατί κάποτε ζούσε εδώ καθημερινά; Ναι μπορεί να έχει αν λέγεται Λιόγκας και είναι ο πρώην σύζυγός της Ταβουλτζίδου και δύο φορές υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ.

@ “Υποψήφιος-έκπληξη με τον Θόδωρο Μουριάδη: Με την παράταξη του Σύγχρονου Δήμου ο Βασίλης Λιόγκας! Ο πάλαι ποτέ υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας «σπάει» την αυτοδιοικητική του «σιωπή» και κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του νυν Δημάρχου” όλα τα λεφτά ο
τίτλος ηλεκτρονικής σφυρίχτρας που είδε τον Λιόγκα ως τον αυτοδιοικητικό Μεσία που θα φέρει την ανάσταση στην παράταξη του Μουριάδη. Τι να πω…

@ Τον Βασίλη Λιόγκα που τον παρουσίασε ο Μουριάδης ως γκεστ σταρ στην προχθεσινή εκδήλωση στην διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε και τους τελευταίους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια για αυτά που είπε από τις Βρυξέλλες μέσω τηλεκλίσης.
@ Είπε τόσα ακατάληπτα πράγματα για τους περισσότερους και τόσο ψεύτικα για όσους κατάλαβαν ή έκαναν ότι κατάλαβαν. Τραγικός ο Βασίλης Λιόγκας που ο μόνος που συγκινήθηκε ήταν ο Μουριάδης γιατί τον θεωρεί “ηθικό, έντιμο και ανιδιοτελή”.
@ Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λιόγκας είπε για την υποψηφιότητα του. “Γιατί στηρίζω Θόδωρο Μουριάδη. Είναι ο μόνος απ’ όλους τους υποψήφιους που συγκεντρώνει (ταυτόχρονα) τρεις αρετές πολύ σημαντικές για μένα: ήθος, εντιμότητα, ανιδιοτέλεια.
Είναι ο μόνος απ’ όσους φιλοδοξούν να διοικήσουν τον δήμο, που βλέπει πιο μακριά από τις δοκιμασμένες και παρωχημένες συνταγές διαχείρισης του χτες, που επαναλαμβάνονται ανιαρά στα δημοσιευμένα προγράμματα, αν και αποτυχημένες και σε βάρος της κοινής ωφέλειας.
Είναι ο μόνος που συνειδητά, ή έστω και διαισθητικά, πιστεύει σε μια έξυπνη, βιώσιμη και ανθεκτική πόλη, αντιμέτωπη με τις σύγχρονες προκλήσεις ραγδαίας αστικοποίησης, αποβιομηχάνισης και υποβάθμισης της ποιότητας ζωής. Βιώσιμη, με την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης, δηλαδή με όρους οικονομικής ευημερίας
των δημοτών, ορθολογικής εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων με σεβασμό στο περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά, και κυρίως με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης.
Δημιούργησε έναν γνήσια πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με πολλούς αξιόλογους συμπολίτες. Αναδύεται ένας κόσμος που εμπνέεται από το παρελθόν, επιζητεί την δημιουργία στις νέες συνθήκες και ευελπιστεί ότι δεν θα έχει τη μοίρα του παραμερισμένου επαρχιώτη, αλλά του ισότιμου συνομιλητή στις αποφάσεις για το μέλλον της πόλης. Αν στηριχτεί σ’ αυτούς και τους εμπνεύσει, μπορεί να ξεκινήσει την αναγέννηση της Καβάλας και να απογειώσει την ανάπτυξή της.
Προσωπικά, θα περιοριστώ στην υποστήριξη της προσπάθειάς του από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκομαι, χωρίς καμιά φυσική παρουσία και καμιά προσδοκία, παρά μόνο με την απλή συμβολική αναγραφή του ονόματός μου στο ψηφοδέλτιο του Σύγχρονου Δήμου.
Του εύχομαι καθαρή επανεκλογή και θα συνεχίσω να ενεργώ, όπως έκανα πάντα, για το συλλογικό συμφέρον των κατοίκων της Καβάλας”.
@ Φυσικά δεν γίνεται και σήμερα να μην αναφερθώ στις περιπτώσεις των Μιχαλάκη, Κουνάκο, Βαβαλέσκου και Ασλανίδου. Αυτοί όλοι ήταν μαζί με τον ίδιο τον Μουριάδη αλλά και τον Κυριάκο Σταυρίδη ήταν μέλη της διοίκησης Σιμιτσής και τους είχε καταψηφίσει ο κόσμος γιατί τους θεώρησε ότι δεν ήταν ικανοί να συνεχίσουν να διοικούν τον δήμο και έφεραν στο δημαρχείο την Τσανάκα.
@ Μετά από τόσα χρόνια πιστεύει κανείς ότι μπορεί να αφήσει τις τύχες του τόπου πάλι στα χέρια των ανικάνων του Σιμιτσή; Δεν το πιστεύω…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα