Κακιούλες αριστερόστροφων για μια ΣΤΕΓΗ που βρήκε νέα στέγη

Από την Μητρόπολη πληροφορήθηκα ότι το προτεινόμενο κτήριο προς το ΣΦΓΤ δεν είναι αυτό που έπεσε η στέγη του αλλά αυτό στο οποίο δραστηριοποιείτο το κέντρο νεότητας της Μητρόπολης. Αυτή τη πρόταση της Μητρόπολης την αποδέχθηκε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΦΓΤ και θα παραλάβει το ακίνητο έτοιμο σε ένα μήνα από σήμερα.
@ Δεν καταλαβαίνω τελικά προς τι τόση φασαρία και μάλιστα από κάποιους που δεν επαινούν την πρόταση της Μητρόπολης που θα μπορούσε απλά να τους ζητήσει να αδειάσουν τον χώρο και μέχρι εκεί.
Κάτι φυσικά που δεν έκανε, ενώ αντίθετα θα ανακαινίσει ένα άλλο χώρο που όπως λένε από τη Στέγη είναι κατάλληλος για τις δραστηριότητες τους.
@ Αυτοί που θα μείνουν με τις κακιούλες τους είναι κάτι αριστερόστροφοι παλαιάς κοπής οι οποίοι πιστεύουν ότι όλα τους ανήκουν.
@ Η Στέγη δεν βρίσκεται στα χαιλίκια της παρά τις προσπάθειες του διοικητικού της συμβουλίου και ένας από τους λόγους είναι η υποβάθμιση που υπέστη μετά την εμπλοκή των κομμάτων και ιδιαίτερα των αριστερών που αντί να τις δώσουν την ώθηση που χρειαζόταν την έκαναν πολιτικό μαγαζάκι. Είναι οι ίδιοι που σήμερα λένε “κάτω τα χέρια από τη ΣΤΕΓΗ”.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα