Καραμανλής, Παναγιωτόπουλος και Καλαντζής στο “Μποστάνι”

Μια μεγάλη παρέα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καράμανλη και τους πρώην υπουργούς Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Καλαντζή έφαγαν στο γνωστό “Μποστάνι” στην Μεσορόπη την περασμένη εβδομάδα. Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην περιοχή μας επιστρέφοντας από την Ξάνθη όπου είχε πάει για τη συνεδρίαση της ΣΕΚΕ της οποίας είναι πρόεδρος.
@ Μέγα θέμα δημιουργήθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της δημοτική κοινότητα Καβάλας με το αίτημα ενός εργολάβου να μη συμπεριλάβει τον υποσταθμό της ΔΕΗ μέσα στην οικοδομή που κατασκεύασε όπως είχε υποχρεώσει αλλά να δώσει ο δήμος ένα δικό του χώρου για να το εγκαταστήσουν. Γνωρίζω ότι αποφάσισαν τελικά να μη κάνουν δεκτό το αίτημα του εργολάβου.
@ Έχουν ξεφύγει τελείως στο δήμο κάποιοι υπάλληλοι όπως μια κυρία που επέστρεψε από την άδεια της στο δημοτολόγιο και άρχισε να καθαρίζει τον πάγκο της και περίμενε να ανοίξει το κομπιούτερ της με τον κόσμο να περιμένει πότε θα τελειώσει! Αυτή δεν είναι συμπεριφορά και κάποιος πρέπει να το πει σε όλους αυτούς τους ελάχιστους κακούς υπαλλήλους πως πρέπει να συμπεριφέρονται.
@ Η αντιδήμαρχος κοινωνικών υποθέσεων του δήμου Έλσα Βακιρτζή δεν μπορεί να βρει τα χρήματα για να πληρώσει τα δωρεάν φροντιστήρια που είχε υποσχεθεί σε κάποιους συμπολίτες μας που δεν μπορούσαν να τα καλύψουν για τα παιδιά τους. Τώρα που δεν έχει τα χρήματα πως θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις της;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα