Κάτω κατά 10% ο τζίρος της αγοράς- Άρχισαν οι εκπτώσεις Μαΐου – Ετοιμασίες για την Λευκή Νύχτα της 10ης Μαΐου

Μειωμένη σε σύγκριση με πέρσι ήταν η κίνηση στα μαγαζιά της Καβάλας κατά την πασχαλινή περίοδο. Το ποσοστό της μείωσης σε κάποιες περιπτώσεις έφτασε στο ποσοστό του 10%. Παράλληλα από χθες άρχισαν οι εκπτώσεις στην αγορά ενώ οι καταστηματάρχες ετοιμάζονται για την Λευκή Νύχτα που θα γίνει στις 10 Μαΐου.
Όπως δήλωσε το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Seven New 94,4” o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλης Λεμονίδης «ο Μάιος περιέχει δύο δράσεις της αγοράς, το εκπτωτικό δεκαπενθήμερο και την Λευκή Νύχτα, υπάρχουν πάρα πολύ καλές εκπτώσεις για τους καταναλωτές σε μια περίοδο που όλα τα προϊόντα προέρχονται από νέες παραλαβές και είναι καινούργια, η Λευκή Νύχτα στις 10 Μαΐου είναι μια γιορτή που τα τελευταία χρόνια δίνει μια άλλη δυναμική στην πόλη της Καβάλας και στην αγορά της, αναμένονται χιλιάδες κόσμου που προσέρχεται κάθε φορά και διασκεδάζει, επ’ ωφελεία της αγοράς και της πόλης….. κατά την φετινή πασχαλινή περίοδο ο τζίρος της αγοράς ήταν μειωμένος από την αντίστοιχη περσινή κατά 5 με 10%, ικανοποιητική κίνηση υπήρξε μόνο την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, οι υπόλοιπες μέρες θύμιζαν καθημερινότητα, ο κόσμος έχει τόσες πολλές υποχρεώσεις που τα χρήματα δεν του φτάνουν για να φτάσουν και στην αγορά ιδιαίτερα για είδη που δεν είναι πρώτης ή δεύτερης ανάγκης…..».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα