Κωστής Σιμιτσής και Αντωνιάδης πηγαίνουν ταξίδι αναψυχής στην Νυρεμβέργη, εν όψει Χριστουγέννων Τα έξοδα τα πληρώνει φυσικά η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, δηλαδή ΕΜΕΙΣ

@ Πλησιάζουν Χριστούγεννα, οπότε ο Κώστας Αντωνιάδης και ο Κωστής Σιμιτσής, ως δύο καλοί «σύντροφοι», εάν μου επιτρέπεται ο όρος αυτός, μίας και ο ένας δηλώνει ΝΔ και ο άλλος ΚΙΝΑΛ, θα πάνε μαζί στην Νυρεμβέργη.
Ο σκοπός του ταξιδιού, μα φυσικά να ξεσκάσουν οι άνθρωποι, τόσο ιδρώτα ρίχνουν καθημερινά για να μας διοικήσουν.
Τα έξοδα τα πληρώνει φυσικά η Περιφέρεια, δηλαδή εμείς, ως σωστοί πολίτες που αγαπάμε τους άρχοντες που μας διοικούν. Εξάλλου είπαμε, μας διοικούν με τόσο κόπο και ιδρώτα, θέλουμε και να πληρώνουν οι ίδιοι τα ταξίδια τους, από την τσέπη τους. Μην είμαστε και πλεονέκτες.
@ Βέβαια, όπως κάθε καλός πολιτικός, ο οποίος δεν θέλει να κατηγορηθεί ότι πηγαίνει ταξίδια, με κρατικά λεφτά, οι δύο καλοί «σύντροφοι», βρήκαν και τον τρόπο να δικαιολογήσουν την Χριστουγεννιάτικη απόδραση τους.
Έστειλε λέει πρόσκληση ο σύλλογος με το όνομα «ΦΙΛΟΣ – Πρωτοβουλία για την προώθηση της αδελφοποίησης μεταξύ Νυρεμβέργης και Καβάλας Α.Σ», στον κ. Σιμιτσή και τον καλούσε να πάει στην Νυρεμβέργη, ώστε να δει από κοντά την Χριστουγεννιάτικη Αγορά, η οποία είναι φημισμένη.
@ Ο κ. Σιμιστής λοιπόν, δείχνοντας έμπρακτα τα αισθήματα εκτίμησης του προς τον κ. Αντωνιάδη, είπε να καλέσει και έναν φίλο και «σύντροφο» μαζί του στο ταξίδι. Να λένε και καμιά κουβέντα στο ταξίδι βρε αδερφέ. Είναι και μακριά η Νυρεμβέργη, που να τρέχει μόνος του.
@ Όσο αστεία και να φαίνονται τα παραπάνω, δυστυχώς είναι αλήθεια. Δυστυχώς το πάρτυ με τα κρατικά λεφτά συνεχίζεται. Δυστυχώς κάποιοι εκμεταλλεύονται την καρέκλα τους και κάνουν ταξίδια ανά την υφήλιο, στην υγεία των κοροΐδων, που δεν είναι άλλα, από εμάς τους απλούς πολίτες που τους ψηφίζουμε.
Μένει να μάθουμε πόσο βαθιά στην τσέπη θα βάλουμε εμείς οι πολίτες, ώστε να πληρωθεί αυτό το ταξίδι του Κώστα Αντωνιάδη και του Κωστή Σιμιστή. Κάτι μου λέει πάντως πως δεν είναι φθηνό ταξίδι.
@ Από την άλλη βέβαια τι έχουν να φοβηθούν ο Κώστας Αντωνιάδης και ο Κωστής Σιμιτζής, την κριτική που θα τους ασκήσουμε εμείς ή οι πολίτες. Εδώ δεν φοβούνται που στηρίζουν την απόφαση του Μέτιου να δώσει 1.500.000 Ευρώ για ένα Τζαμί στην Δράμα, την κριτική για το ταξίδι θα φοβηθούν.
Από την μία λοιπόν Χριστούγεννα στην Νυρεμβέργη, ως καλοί Χριστιανοί, με δικά μας λεφτά, από την άλλη υποστηρικτές του ισλαμικού τεμένους στην Δράμα. Κάπου αρχίζουμε να μπερδευόμαστε. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Υπάρχει δηλαδή κάτι κοινό, που είναι το ταμείο της Περιφέρειας.
@ Ένα έχω να πω κλείνοντας στον Κώστα Αντωνιάδη απομακρύνσου όσο είναι ακόμη καιρό κοντά από τον Σιμιτσή. Θέλει να σε χρησιμοποιήσει για να δείξει ότι δεν είναι ο μόνος που προκαλεί με τις πράξεις του.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα