Κρατάνε την ανάσα τους οι Συριζαίοι της Καβάλας και περιμένουν τις εξελίξεις

Με τη συμμετοχή και του Γιάννη Εριφυλλίδη στο πιάνο και τον Θόδωρο Θεοδωρίδη στο τραγούδι θα γίνει η εκδήλωση μνήμης για τον Βασίλη Θεοδωρίδη που ήταν ο ιδρυτής του σκακιστικού ομίλου Καβάλας.
@ Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσει και ο Βασίλης Λιόγκας ο οποίος υπηρέτησε το συγκεκριμένο άθλημα στο παρελθόν και με την ευκαιρία της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα αρχίσει να εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στην Καβάλα. Το γιατί δεν το γνωρίζω, προφανώς όμως τον έπιασε η πολιτική νοσταλγία.
@ Χθες έδωσε η ομοσπονδία το πρόγραμμα της απεργίας που θα γίνει αύριο για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θέλει να φέρει η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 η ώρα το πρωί.
@ Φαίνεται ότι η συμμετοχή στην αυριανή απεργία θα έχει μεγάλη συμμέτοχη αφού έχουν ανακοινώσει πολλοί κλάδοι ότι θα κλείσουν. Φούρνοι, έμποροι, ταξιτζήδες και πολλοί άλλοι θα συμμετέχουν στην απεργία και μάλιστα όπως ακούω δυναμικά.
@ Ακούω ότι η ιστορία του τραίνου αρχίζει και ζεσταίνεται και σύντομα θα ακούσουμε τα καλά νέα.
@ Με κομμένη την ανάσα περιμένουν όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ της Καβάλας τις εξελίξεις στο κόμμα τους και κάνουν υπομονή μέχρι να δουν που θα κάτσει η μπίλια. Μέχρι τότε απλώς θα ανασαίνουν.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα