Κυβίστηση Σιμιτσή στο θέμα των υπόγειων πάρκινγκ

Το μήνυμα που πήρα από φίλο αναγνώστη της στήλη μου με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Κωστής Σιμιτσής στον Μπάμπη Χρυσανίδη για τα υπόγεια πάρκινγκ τα λέει όλα για την κυβίστηση του Σιμιτσή.
@ Τι μου λέει λοιπόν ο φίλος αναγνώστης. “ Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση του κ. Σιμιτσή ως ανταπάντηση στον Χρυσανίδη.
@ Ουσιαστικά, αφού αρχικά ο κ. Σιμιτσής ανέφερε μια δήθεν νομοθεσία απαγόρευσης χωρών στάθμευσης δίπλα σε σχολεία, αφού ο κ Χρυσανίδης διάβασε και ανέφερε τη Νομοθεσία δημοσίως, ο κ Σιμιτσής δεν υπερασπίστηκε την πρώτη του ανακοίνωση !!!
@ Με αυτόν τον τρόπο δέχθηκε την άποψη των Παπαδόπουλου και Χρυσανίδη ότι μπορεί να γίνει υπόγειο πάρκινγκ στο 12ο Δημοτικό Σχολείο και με αυτόν τον τρόπο ακύρωσε όσα υπερασπίστηκε ο Μουριάδης όλους αυτούς τους μήνες.
@ Ο κ. Σιμιτσής έκανε αποκλειστικά αναφορά στον τρόπο χρηματοδότησης της Πλατείας Νεαπόλεως και ότι αυτός είναι ο λόγος που δε θα μπορούσε να γίνει χώρος στάθμευσης εκεί, ενώ ως προς το κόστος
του υπογείου πάρκινγκ το είπε γενικόλογα, ότι δεν πιστεύει πως αρκούν τα 200.000 ευρώ, δίχως επιστημονική γνωμοδότηση αρμοδίων μηχανικών.
@ Τέλος, προσπάθησε απλώς να κλείσει το θέμα με ωραίο και ευγενικό τρόπο, καθώς διαπίστωσε ότι η αντιπαράθεση με μηχανικούς όπως ο κ Χρυσανίδης και ο κ Μπουμπούνας τον εκθέτει, σε ότι αφορά τα τεχνικά έργα
@ Μακάρι ο κ. Σιμιτσής να παύσει την υπεράσπιση της νυν διοίκησης στην κάλπη, όπως έκανε και στην ανακοίνωση του.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα