Λογαριασμοί της ΔΕΥΑΚ ακατάλληλοι για καρδιοπαθείς και η Τάνια των δημοτικών εκλογών

Αλί σε αυτόν που έφυγε και σε αυτούς που άφησε πίσω του να τον κλαίνε η μάνα και ο πατέρας του.
Και αφού ο Μουριάδης με έναν άθλιο τρόπο ξεπέρασε το δυστύχημα του Περιγιαλίου δεν φρόντισε να βάλει προειδοποιητικά σήματα, φανάρια και ότι άλλο χρειάζεται για να μη θρηνήσουμε ακόμη ένα συμπολίτη μας.
@ Βάλθηκαν από την ΔΕΥΑΚ να κάνουν τους Καβαλιώτες με τους λογαριασμούς που τους στέλνουν καρδιακούς. Προχθές αναγνώστης της εφημερίδας μας με σταμάτησε στο δρόμο και μου είπε ότι του ήρθε του ιδίου ένας λογαριασμός 500 ευρώ σε ένα σπίτι που μένει αυτός και η γυναίκα του. Επίσης ότι στης κόρης του το σπίτι ο λογαριασμός ήταν πέντε φορές πιο πάνω φτάνοντας τις 2.500 ευρώ και φυσικά δεν ξέρει τι να κάνει.
@ Ακόμη και σήμερα που γράφω τα προβλήματα με τους λογαριασμού της ΔΕΥΑΚ συνεχίζονται και όλοι μπορεί να γκρινιάζουν αλλά στο τέλος πάνε και τους πληρώνουν.
@ Δεν υπάρχει σωτηρία ότι και να λένε οι Καβαλιώτες όσο και να διαμαρτύρονται δεν καταλαβαίνει τίποτε ο διπλοθεσίτης Χρόνης και η παρέα του. Εδώ και 4 χρόνια μας χαρατσώνουν και εμείς κάνουμε τους χαζοχαρούμενους.
@ Δεν ξέρω τι αγγίζει αυτή την κοινωνία της Καβάλας που έχει αποδειχθεί πολύ ανεκτική και κάθεται και χαιδεύει τέτοιες δημοτικές διοικήσεις.
@ Προσπαθεί αλλά δεν το βλέπω να το πετυχαίνει να αλλάξει την ιστορία των εκλογών η Τάνια Ελευθεριάδου η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα θα χάσει την έδρα της στην βουλή. Δεν φταίει αυτή φταίει και ο Αλέξης που δεν μπορεί να πείσει και να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος του συνάρτηση των οποίων είναι και η εκλογή της Τάνιας.
@ Φαίνεται λοιπόν ότι η Τάνια θα χάσει την έδρα της στην βουλή και θα περιοριστεί μόνο στην δουλειά της και στην εκπροσώπηση των απολυμένων των δύο εργοστασίων που δεν νομίζω ότι η στάση της ίδιας αλλά και των ίδιων σήμερα συγκινεί κανένα.
@ Εκτός όμως από την ίδια έχουν εξαφανισθεί όλοι οι άλλοι συνυποψήφιοι της γιατί δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και δεν θέλουν να ανεβούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα για να μη της δώσουν της Ελευθεριάδου ούτε μισή ευκαιρία να γίνει βουλεύτρια.
@ Δεν ξέρω τώρα αν η βουλεύτρια αλλάξει πορεία και αν αποτύχει στις 25 Ιουνίου να επανεκλέγει βάλει πλώρη για τον δήμο Καβάλας. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όμως δεν το νομίζω μετά από μια ήττα της να θελήσει να θυσιαστεί για ακόμη μια φορά προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα και η ίδια.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα