Μάκης Παπαδόπουλος επισημαίνει «Αναγκαίες οι παρεμβάσεις στις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης, Βουλγαροκτόνου και Ζαλόγγου για να σταματήσουν οι πλημμύρες καταστημάτων»

Please select a featured image for your post

Συνεχίζουμε εδώ και χρόνια να παρακολουθούμε στενά τα διαχρονικά προβλήματα στην περιοχή της Ραψάνης και του Βύρωνα.

Ειδικά στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης, Βουλγαροκτόνου και Ζαλόγγου, κάθε χρόνο, κάθε φορά που βρέχει, τα καταστήματα στην παραλιακή οδό πλημμυρίζουν και δημιουργούνται προβλήματα τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους πεζούς που δεν μπορούν να κινηθούν.

Δυστυχώς, εδώ και τρία χρόνια λύσεις δεν βλέπουμε. “Στο ίδιο έργο θεατές”…

Για το συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι αναγκαίες οι εξής παρεμβάσεις:

Κατασκευή νέων φρεατίων και διαπλάτυνση του υφιστάμενου αγωγού για την απορροή των ομβρίων προς τη θάλασσα ανεμπόδιστα.

Διόρθωση του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων όσον αφορά τις υψομετρικές διαφορές.

Εμείς σε κάθε γειτονιά, σε κάθε οικισμό του Δήμου, θα κάνουμε τις παρεμβάσεις που χρειάζονται για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα λαμβάνουμε τα μέτρα που χρειάζονται ανάλογα με το πρόβλημα.

Είμαστε παντού παρόντες, με τη δύναμη και την ευθύνη που μας έδωσαν οι δημότες μας. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τις λύσεις που χρειάζονται σε κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.

Μάκης Παπαδόπουλος

Ο Τόπος της Ζωής μας

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα