Μάκης Παπαδόπουλος για “αριστοκράτη σοσιαλιστή” Λεωνίδα Παππά: «Τζάμπα τον πληρώνουν οι δημότες για αντιδήμαρχο

«Οι αριστοκράτες σοσιαλιστές του κ. Μουριάδη που επιτίθενται στην οικογένειά μου και στην επαγγελματική μου δραστηριότητα με προσωπικές συκοφαντίες, επειδή δεν τους αφήνω ήσυχους να κάνουν τα ρουσφέτια τους και τις αναθέσεις τους σε βάρος των δημοτών, καλά θα κάνουν να λένε την αλήθεια. Ο Λεωνίδας Παππάς “το έβαλε στα πόδια” από την επιτροπή επανασύνδεσης ρεύματος για τα αδύναμα νοικοκυριά αντί να μείνει εκεί και να πολεμήσει για τα συμφέροντα του κόσμου. Και το έκανε για να μην έχει πολιτικό κόστος. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, κύριε Παππά. Όταν μάλιστα με προκαλέσε να πάω εγώ στην επιτροπή του απάντησα βεβαίως, αρκεί να παραιτηθεί εκείνος από τον μισθό του. Τσιμουδιά δεν έβγαλε…».

«Τζάμπα πληρώνεται ο κ. Λεωνίδας Παππάς από τους δημότες ως αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας, για ποιο έργο πληρώνεται εδώ και δύο χρόνια; Για δουλειά που κάνουν οι υπάλληλοι; Ή μήπως επιβραβεύεται για την υποβάθμιση που έφερε στην κοινωνική πολιτική του δήμου και στην απουσία του εν μέσω πανδημίας; Ή μήπως πληρωνόταν για να κρατάει “ήσυχες” τις εργαζόμενες στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όσο ο κ. Μουριάδης της απειλούσε έμμεσα με απολύσεις λόγω της έφεσης;»

«Σαν γνήσια “πολιτικά τέκνα” του κ. Σιμιτσή, ο κ. Λεωνίδας Παππάς και ο κ. Μουριάδης δεν ασκούν πολιτική προς όφελος των δημοτών, εξάλλου δύο χρόνια τώρα δεν μας εξήγησαν ποτέ ποια είναι η πολιτική τους και οι στόχοι τους. Κάνουν διαχείριση της εξουσίας με γνώμονα τα προσωπικά τους πολιτικά συμφέροντα. Και επειδή δεν έχουν πολιτική και στόχους, καταφεύγουν στην προσωπική συκοφαντία, στην ειρωνεία και την απαξίωση της προσωπικότητας των πολιτικών τους αντιπάλων. Δεν μπορώ όμως να ασχοληθώ με τα συμπλέγματα εξουσίας που διακατέχουν τους ψευδο-αριστοκράτες σοσιαλιστές. Ο κόσμος υποφέρει, οι επαγγελματίες υποφέρουμε, οι εργαζόμενοι υποφέρουν και αυτοί πίνουν τσάι με πορτοκάλι και κανέλα».

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα