Μάρκος Δέμπας “Η δυναμική του λιμανιού της Καβάλας δεν θα θιγεί από τα μέτρα ενίσχυσης της Σαμοθράκης”

Τα μέτρα που αποφασίστηκαν για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Σαμοθράκης δεν θα επηρεάσουν την δυναμική του λιμανιού της Καβάλας υποστηρίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας σημειώνοντας ότι η σύνδεση της Καβάλας με τα νησιά του Αιγαίου διαθέτει ένα αξεπέραστο υπόβαθρο. Αυτό φάνηκε και κατά την φετινή καλοκαιρινή περίοδο όπου η γραμμή Καβάλας – Λήμνου – Μυτιλήνης – Χίου σημείωσε ιδιαίτερη κινητικότητα.
Όπως δήλωσε χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News ο Μάρκος Δέμπας «σίγουρα όταν ανακοινώνεται κάτι υπάρχει μια ανησυχία αλλά θεωρώ ότι επιχειρησιακά δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, εκτιμώ ότι η γραμμή Καβάλας – Λήμνου – Μυτιλήνης – Χίου παρουσιάζει μία ένταση, το λιμάνι της Καβάλας εξυπηρετεί απόλυτα αυτά τα νησιά, στη Λήμνο μάλιστα τα ακούσματα είναι ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση αυτή η γραμμή σύνδεσης με την Καβάλα να καταργηθεί ή να πάει κάπου αλλού….. νομίζω ότι το λιμάνι της Καβάλας σε σύγκριση με αυτό της Αλεξανδρούπολης εξυπηρετεί πολύ καλύτερα αυτή την σύνδεση των νησιών του βορείου Αιγαίου, κατά χιλιάδες εξυπηρετούνται οι ταξιδιώτες και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα……».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα