Με ανεβασμένες μετοχές ο Εριφυλλίδης, ο Δράκος απειλών και η Χατζηκωνσταντίνου σε αδιέξοδο

Με ανεβασμένες τις μετοχές του εμφανίζεται αυτή την περίοδο ο Γιάννης Εριφυλλίδης ο οποίος συνεργάζεται με ανθρώπους που κατεβαίνουν στην πολιτική γιατί πιστεύουν στον ίδιο. Επίσης ο Γιάννης Εριφυλλίδης αντλεί υποψηφίους από δεξαμενές πολιτών που μέχρι σήμερα κανείς άλλος δεν τις είχε
πλησιάσει. Έτσι απέκτησε πρόσβαση χωρίς ανταγωνισμό σε ομάδες συμπολιτών μας που δεν έχει υπολογιστεί το ποσοστό τους στο σώμα των ψηφοφόρων. Άρα απρόβλεπτο για οποιοδήποτε αποτέλεσμα.
@ Αυτή η μοναδικότητα ίσως κρύβει μια έκπληξη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Και ο Μπάμπης Δράκος συνεχίζει την κόντρα του με τον Μακάριο Λαζαρίδη. Συγκεκριμένα στην συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ που έγινε την περασμένη Πέμπτη ο πρόεδρος της νομαρχιακής απείλησε ότι θα κόψει τα πόδια του Λαζαρίδη αν πάει στα γραφεία του κόμματος και του ζητήσει ψηφοδέλτια! Δεν το γνώριζα ότι τα ψηφοδέλτια τα τυπώνει ο Δράκος και ότι είναι ιδιοκτησίας
του και τα δίνει όπου γουστάρει. Μάλιστα σε αυτή την επίθεση σε βάρος του Λαζαρίδη άκουσα ότι υπήρξε και τηλεφώνημα από την Αθήνα που συνιστούσε στον κύριο πρόεδρο να ηρεμήσει.
@ Για ακόμη μια φορά να πω ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο κ. Δράκος δεν μπόρεσε να κόψει τον δρόμο προς την βουλή του κ. Λαζαρίδη και αυτό τον ενόχλησε αφάνταστα αφού του χαλάει τα σχέδια του. Βλέπει παράλληλα ότι αυτή η κόντρα με τον Λαζαρίδη δεν θα του βγει σε καλό και μπορεί μετά τις εκλογές να έρθουν τα πάνω κάτω.
@ Επίσης συνεχίζει να στέλνει διχαστικά μηνύματα στο εκλογικό σώμα των νεοδημοκρατών και έρχονται περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Στα δημοτικά πράγματα τα έκανε μπάχαλο και τώρα περιμένω να τα κάνει μπάχαλο και στα περιφερειακά.
@ Την περασμένη εβδομάδα ο Άρης Βέρρος μου είπε ραδιοφωνικά ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει υποψήφιο περιφερειάρχη στην ανατολική Μακεδονία- Θράκη αλλά ακόμη δεν έχει κάποιο όνομα υπόψη του. Βέβαια από το πρέπει, μέχρι να κατεβάσει δεν είναι ένα τσιγάρο δρόμος.
@ Μαθαίνω ότι δεν ξέρει τι να κάνει η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Μαίρη Χατζζηκωνσταντίνου με την υποψηφιότητα του αδελφού της με το ψηφοδέλτιο του Μουριάδη η οποία της δημιουργεί πολλά προβλήματα με το κόμμα της αλλά και στην ίδια κλείνει μετεκλογικές πόρτες. Βέβαια οι πράξεις του αδελφού της δεν μπορούν να δεσμεύουν την ίδια αλλά στην πολιτική τέτοιες ευαισθησίες δεν γίνονται κατανοητές.
@ Τι θα κάνει λοιπόν η κ. Χατζηκωνσταντίνου; Θα προτιμήσει να ξεγράψει την οποιαδήποτε μετεκλογική της τοποθέτηση σε θέση ευθύνης αφήνοντας τον αδελφό της ανεπηρέαστο ή θα του ζητήσει να θέσει εαυτόν εκτός του ψηφοδελτίου του Μουριάδη; “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα